22. JANUAR 2018 kl. 12:35
Hermannsson: Vigtigt at få bygget kampformen op

Kinesiske Guangzhou Evergrande F.C. er navnet på de blågules første modstander på træningslejren i Dubai, når de to hold står over for hinanden i aften. Kampen fløjtes op kl. 19:00 lokal tid, altså kl. 16:00 dansk tid, og Brøndby-holdet skal bruge opgøret til at få bygget kampformen op, ligesom der også skal gås i dybden med detaljerne frem mod sæsonstarten, fortæller Hjörtur Hermannsson.

- Det er første kamp her i Dubai i nogle fine omgivelser, og vi skal arbejde med nogle detaljer i forhold til sæsonstarten. Vi arbejder os hen imod anden halvdel af sæsonen, der starter med en stor kamp mod FC København i starten af februar, så vi skal arbejde med en del detaljer mod en stærk modstander i aften, fortæller Brøndby IF's nummer 6, der kan se frem til to halvlege af 60 minutter frem for de sædvanlige 45.

- Det er vigtigt at få bygget kampformen op, så vi spiller to gange 60 minutter, så alle får nogle minutter i benene. Derfor er det vigtigt at få opbygget kampformen, for det er en af vores styrker, at vi er i bedre form end modstanderen.

Den islandske stopper ser frem til mødet med de kinesiske mestre og til at komme i kampaktion.

- Det er meget anderledes at få opbygget formen ved at spille kamp end ved kun at træne. Derfor er det vigtigt, at vi skal spille mod en stærk modstander, så vi bliver udfordret.

Hvis du vil blive klogere på, hvad Gouangzhou Evergrande er for en størrelse, kan du læse mere her.

Hvis du vil følge med i kampen hjemme fra Danmark, kan du finde ud af hvordan her.