Masterclass-overblik: Sejr, uafgjort og nederlag

06.11.2017 15:10

Endnu en Masterclass-weekend er gået på hæld, og det var en weekend, der bød på både sejr, uafgjort og nederlag for de tre årgange, der var i aktion. Få dit ugentlige overblik nedenfor.

U15: Sikker sejr over rækkens bundhold
Der var ingen slinger i valsen for U15-truppen, da de i weekenden besejrede puljens bundhold, B93, med 5-1. En pligtsejr ifølge cheftræner John Ranum:

- Det var en kamp, vi skulle vinde, men derfra og så til at gøre det, det er jo ikke altid, at det sker. Det skete dog i går (søndag, red.), og vi kom flyvende fra start og fik lagt et rigtig godt og aggressivt pres på dem, hvilket igen, ligesom sidst vi mødte B93, skabte mål. Det var rigtig positivt.

Næste og sidste opgave for U15-spillerne inden vinterpausen er FC København, som de møder på lørdag. Første kamp i sæsonen mellem de to hold endte med en smal 2-1-sejr til rivalerne fra Østerbro, og der er således lagt op til revanche i weekenden.

- Det bliver, ligesom sidst vi mødte dem, en rigtig god kamp. Det er jeg ikke i tvivl om. Det bliver også en meget lige kamp. FCK har udviklet sig til at blive et dygtigt hold - især offensivt. Så må vi se, om vi kan få nogle af vores skadede spillere klar, men jeg tvivler, slutter John Ranum. 

U15: Brøndby IF - B93 5-1 (3-1)
1-0 Youcef Mokdad
2-0 Mihai Tudor
3-0 Albion Aliji
3-1
4-1 Cornelius Allen
5-1 Oliver Jeppe

Startopstilling

Oliver Lippert - Youcef Mokdad - Mihai Tudor

Oliver Jeppe - Albion Aliji

Marinus Larsen

Sebastian Brodersen - Benjamin Juel - Cornelius Allen - Louis Christoffersen

Mathias Nordskov

Bænken: Victor Vasques, Salieu Brammen, Philip Näf


U14-holdet viste rygrad i målrigt remis
Bagud 0-2 til pause så det ikke godt ud for Morten Corlins U14-spillere, men de fik i den grad fik vendt om på tingene i anden halvleg mod FC Nordsjælland. De blågule talenter bragte sig således i front med 3-2, men med en Nordsjælland-scoring i sidste minut sluttede det 3-3. Et fair resultat ifølge cheftræneren, der i pausen fik rettet på nogle ting:

- Vi havde masser af muligheder i første halvleg. Nordsjælland havde også en del, men så rettede vi på nogle ting i pausen, så vi ikke gav så mange chancer væk og skabte endnu flere selv, forklarer Morten Corlin, der er svært tilfreds med sine spilleres indsats mod nordsjællænderne:

- Udover at spillerne viste karakter og vilje, så spillede de godt. Vi var gode til at presse og skabte en masse chancer, så jeg sidder tilbage med en rigtig god fornemmelse. 

KB er næste modstander for U14-holdet, når de to hold står overfor hinanden på lørdag.

U14: Brøndby IF - FC Nordsjælland 3-3 (0-2)
0-1
0-2
1-2 Philip Näf
2-2 Jonas Stenbæk
2-3 Hugo Ryg
3-3

Startopstilling

Philip Näf - Solomon Opoku - Kasper Larsen

Jonas Stenbæk - Simon Blæsdahl

Deniz Arabaci

Kasper Heerfordt - Hjalte Andersen - Mikkel Fredsgaard - Hogo Ryg

Mikkel Hvenegaard

Bænken: Benjamin Kold Rasmussen, Huseyin Tokat, Jonas Nørrestrand

 

U13: Nederlag trods stærk præstation
Azad Corlus U13-hold havde ikke heldet med sig, da de weekenden måtte sig se slået 3-1 af Lyngby BK i en kamp, hvor der ellers stod Brøndby på det meste. Trods nederlaget er cheftræneren meget tilfreds med præstationen og det generelle spil:

- Jeg vil rigtig gerne rose drengene. De spillede muligvis deres bedste kamp i sæsonen. De havde styr på alle de ting, vi har trænet i løbet af de første par måneder af sæsonen. Vores boldomgang og pres sad lige i skabet, men hver gang, vi kom til en afslutning, skød vi forbi mål eller på målmanden. Det er, hvad det er, siger Azad Corlu og forklarer, hvorfor de kongeblå gæster løb med alle tre point trods en skudstatistik, der lød på 15-5 i Brøndby-holdets favør:

- Det, Lyngby gjorde, var at stille alle mand bag bolden og bare forsvarede deres mål. Så ventede de på, at vi lavede en pasningsfejl eller afsluttede, så deres målmand kunne gribe den og så afsted i en omstilling. Det straffede de os på to gange. 

Det var derfor en flok tydeligt skuffede drenge, cheftræneren skulle opmuntre efter kampen, og han havde et vigtigt budskab til sine spillere:

- Jeg sagde til dem, at I bare skal vide, at de her nederlag kommer til at gavne jer på sigt. Jeg ved, at I er 11-12 år nu og ikke kan se det, men jeg har prøvet det hele, som I prøver lige nu, og når I bliver ældre og oplever det samme igen om et år, så er det nemmere for jer at håndtere. 

U13-talenternes sidste turneringskamp inden vinterpausen er på søndag mod førstepladsen fra FC Nordsjælland.

U13: Brøndby IF - Lyngby BK 1-3 (0-1)
0-1
1-1 Matteo Grosso
1-2
1-3

Startopstilling

Benjamin Birkebæk

Diyar Avci

Kean Tran - Benjamin Kold

Hector Vinsteen

Mathias Jensen - Mikkel Durlev

Aksel Røntved

Bænken: Matteo Grosso, Kian Sørensen, Carl-Emil Pedersen