13. OKTOBER 2017 kl. 16:10
Röcker: Alle gæster på Brøndby Stadion får det hårdt

På søndag ruller Superliga-bolden igen, når Silkeborg IF besøger Brøndby Stadion klokken 16:00.

Den blågule hjemmebane har været særdeles stærk i denne sæson, hvor Brøndby IF stadig har første nederlag til gode. Samtidig er det et Silkeborg-mandskab, som stadig jagter første udebanesejr, der kommer til Vestegnen på søndag.

Og Benedikt Röcker håber, at de jyske mandskab kommer fra Brøndby Stadion med endnu et nederlag.

- Det her er vores stadion. Vi har vores fans i ryggen, og det har været en stor styrke, vi har brugt hver eneste hjemmekamp - vi ved, at alle hold, der kommer på besøg, forventer, at det bliver en hård kamp. Jeg håber, at vi kan komme ud med den samme attitude og selvtillid, som vi viste ved sidste hjemmekamp, fortæller den tyske midterforsvarer, der skal hjælpe Brøndby IF mod sjette clean sheet på hjemmebane ud af syv mulige. Og den imponerende statistik i forsvaret skyldes lige så meget resten af holdet, mener Röcker.

- I vores spillestil starter forsvaret ved den forreste spiller, så det er hele holdets fortjeneste, at vi har holdt nullet så mange gange her på Brøndby Stadion. Men det giver en god tro på tingene, når vi ved, at hvis vi holder nullet, kan vi altid score et mål. Vi kan både score i det første og det sidste minut - det har vi vist - og det betyder meget for vores spil. 

På søndag skal Röcker og resten af holdet holde Silkeborg fra at score. Og det indebærer blandt andet en direkte duel med et bekendt ansigt for Benedikt Röcker.

Brøndby IF's nummer 4 skal nemlig stå over for den tidligere holdkammerat Gustaf Nilsson, der i denne sæson er lejet ud til Silkeborg IF, og stopperen glæder sig til at se den svenske angriber.

- Jeg ser meget frem til at sige hej til Gustaf igen. Han er en god fyr, og så er han selvføglelig også en god angriber. Så vi skal være opmærksomme på ham og hans styrker. Vi kender dem selvfølgelig godt, men omvendt kender han også vores svagheder, så vi skal være ekstra vågne på søndag.

Kampen spilles klokken 16:00, og du kan købe billet til opgøret her. Inden bolden ruller, er der dog også god grund til at komme til Brøndby Stadion. Fanzonen vil således åbne dørene til Oktoberfest og græskarudskæring og meget mere. Du kan læse mere om søndagens fanzone her.

Foto: Getty Images