12. OKTOBER 2017 kl. 10:50
Kom til Oktoberfest og familiefanzone på søndag

På søndag hedder modstanderen Silkeborg IF, og inden kampen sparkes i gang kl. 16:00 på Brøndby Stadion, vil der være rig mulighed for blågule fans - store som små - at varme op til opgøret i sjove og hyggelige omgivelser i fanzonen. Arrangementet starter klokken 13:00 bag Sydsiden, hvor du kan skyde efterårsferien i gang med manér.

Oktoberfest i fanzonen
De ældre Brøndby-fans kan slå sig løs med tyrolermusik, 1 liters ølkrus og underholdende konkurrencer, når et stort, opvarmet telt danner rammerne for Oktoberfest på vaskeægte tysk manér. Festen starter kl. 13:00, og der er fri entré, men vil du være sikker på en siddeplads, skal du reservere en plads, hvilket du kan gøre her. Det koster 50 kroner, og med i prisen får du 1 liter øl. Tilbuddet gælder dog kun, hvis man reserverer en plads og dukker op inden kl. 14:00. 

Græskarudskæring og hoppeborg
Juniorområdet vil som altid være spækket med sjove aktiviteter til de yngste fans. Blandt andet kommer Nanok forbi og siger hej, mens man også kan brænde energi af på street fodbold-banen eller i hoppeborgen.

De små kan også være med til at skære et græskar, hvor kreativiteten kan få frit løb. Udskæringerne slutter kl. 15:30, hvorefter der bliver udloddet en præmie til den mest kreative og blændende græskarudskæring. Hvis man vil have græskaret med hjem, er der mulighed for at opbevare sit græskar under kampen og få det udleveret efter de 90 minutter.

Tag hele familien med og få rabat på billetten
Der er således lagt op til en festlig dag for familien eller sammen med vennerne, og hvis du køber fire billetter eller flere til kampen, får du 50 % rabat på billetprisen.