5. SEPTEMBER 2017 kl. 10:45
Ugens Masterclass-resultater

Endnu en Masterclass-uge er gået, og det har været en uge, hvor de ældste talenter fra U17 og U19 har kunnet nyde en friweekend, mens der har stået både pokal- og turneringsfodbold på programmet for de yngre talenter. Få et overblik over ugens kampe nedenfor.

U15: Svag anden halvleg kostede dyrt
0-0 stod der, da blev fløjtet til pause mellem Brøndby Masterclass' U15-hold og FC Nordsjælland i en lige første halvleg. Da dommeren fløjte lød for sidste gang i kampen, var stillingen dog 5-0 til gæsterne fra Nordsjælland til stor ærgrelse for cheftræner John Ranum.

- Vi kommer slet ikke ud til anden halvleg. Når vi ikke kommer ud til halvlegen og møder et så godt hold som FC Nordsjælland, så skal det krakelere, og det gjorde det også. Vi spillede egentlig en fin første halvleg, der gav tro på, at vi havde mulighed for at tage noget med fra kampen, men vi skuffede i anden halvleg. 

John Ranum efterspurgte især det aggressive udtryk, der kendetegner holdet - noget, der også kommer til at være fokus på i de kommende træningspas, forklarer han.

- Vi skal tilbage til det udtryk, vi havde i første halvleg, og så skal vi arbejde med det, vi er dygtige til - uanset hvordan en kamp udarter sig. Vi skal fastholde, at det er vores egen præstation, det drejer sig om, og ikke modstanderens.

Næste opgave for U15-talenterne er på søndag den 10. september, når modstanderen hedder FC Roskilde. 

U15: Brøndby IF - FC Nordsjælland 0-5 (0-0)
0-1
0-2
0-3
0-4
0-5

Startopstilling

Magnus Ravn - Youcef Mokdad - Oliver Lippert

Albion Aliji - Frederik Valdbjørn

Marinus Løvgren Larsen

Benjamin Juel-Berg - Filip Andersen - Cornelius Allen - Louis Christoffersen

Lucas Ziegler Jensen

Bænken: Oliver Jeppe, Salieu Drammeh, Alexander Vestergaard

U14 med skuffende nederlag til HB Køge
Med en 19-0-sejr i pokalturneringen i midtugen kunne U14-drengene gå ind til kampen mod HB Køge med tanket selvtillid. Den selvtillid blev dog hurtigt skiftet ud med skuffelse, da Brøndby-holdet tabte mod HB Køge i et opgør, hvor Morten Corlins spillere havde svært ved at tackle rollen som spilstyrende hold.

- Vi løber ind i den problematik, som vi har været opmærksom på hele tiden - at vi godt kan forsvare os og spille på omstillinger, men når vi skal gribe taktstokken og dominere kampen, så har vi det svært. 

- Vi udsætter os selv for en masse omstillinger, og når vi ikke er særlig gode til at vinde bolden tilbage i genpresset, så ender det ofte med, at vi skal bygge spillet op fra bunden. Vi har rigtig svært ved at finde løsningerne, så vi får ikke skabt gennembrudet i kampen. 

Efter en første halvleg, hvor Brøndby-holdet var bagud 1-0 til pause, kom de bedre ud til anden halvleg, hvor de havde chancerne for at få et uafgjort resultat i hus. Skarpheden manglede dog, forklarer Morten Corlin, der samtidig sender en ros til modstanderen fra Køge.

- Anden halvleg slipper vi tøjlerne, og der skaber vi faktisk nogle chancer. Vi giver dog også væk i den anden ende. Vi har to kæmpe chancer til at gøre det til 2-2, så vi kunne godt have fået point med, men jeg synes faktisk, at HB Køge griber det klogt an. De forsvarede sig godt og var farlige på standardsituationer, men vi spillede en skidt kamp.

Farum BK venter på søndag, når U14-holdet skal til Nordsjælland.

U14: Brøndby IF - HB Køge 1-2 (0-1)
1-0
2-0
2-1 Mikkel Fredsgaard

Startopstilling

Simon Blæsdahl

Kasper Larsen - Solomon Opoku - Philip Näf

Jonas Krøll Stenbæk - Deniz Arabaci

Hugo Ryg - Hjalte Andersen - Mikkel Fredsgaard - Kasper Heerfordt

Mathias Nørskov Nielsen

Bænken: Frederik Dyrholm Frimann, Zidan Sertdemir, Marc Winkel

U13: Storsejr i pokalturneringen
Ligesom U14-holdet sejrede årgangen under også stort, da der stod pokalturnering på programmet. U13-drengene med fire U12-spillere i truppen vandt i sikker stil med 10-1 over Kastrup, og cheftræner Azad Corlu havde ikke forventet en sejr i det målestok.

- Jeg havde faktisk forventet en mere lige kamp, idet vi mødte dem under Crown Plaza Elite Cup under navnet A27, hvor syv af deres spillere var med og vandt over os. Men da der er gået ti minutter af kampen, fører vi allerede 4-1, og der er kampen reelt afgjort. 

Inden kampen mod Kastrup var cheftræneren opmærksom på, at spillerne ikke tog let på opgaven.

- Inden kampen var jeg meget opmærksom på, at drengene ikke skulle undervurdere dem, fordi det er en lille klub, og det synes jeg, at de håndterede rigtig flot. Det er vigtigt, at gøre det klar over for dem, at uanset om det er FCK eller Kastrup, så handler det om at vise sig fra sin bedste side. 

Også under kampen forsøgte Azad Corlu at opretholde motivationen blandt spillerne, så de ikke lænede sig tilbage og lod modstanderen overtage spillet. 

- Det, jeg prøver på, er at sætte nogle delmål undervejs i kampen. Det vil sige, at når vi for eksempel kommer foran 4-1, så skal vi sigte efter at gøre det endnu bedre, så vi ikke bare er tilfredse. Kampen er reelt set lukket efter de ti minutter, men der er det vigtigt at opretholde motivationen under kampen.  

U13-drengene skal i aktion i aften, når de hjemme møder B93.

U13: Kastrup - Brøndby IF 1-10 (1-4)

Startopstilling

Michael Opoku

Saman Jalaei (U12) - Arian Bonadi - Benjamin Tabrizi Birkebæk

Hector Vinsteen

Kean Tran - Mathias Jensen

Noah Sømmergaard (U12)

Bænken: William Holm (U12), Malek Bakhit, Noah Ibsen (U12)