27. AUGUST 2017 kl. 18:45
Crone: Vi spillede med stor tålmodighed

Det blev til fjerde sejr ud af fire mulige på Brøndby Stadion i denne sæson, da Brøndby-mandskabet til eftermiddag sendte AC Horsens hjem til Casa Arena med et 2-0-nederlag i bagagen. Begge mål faldt i anden halvleg i et opgør, hvor tålmodigheden blev afgørende for Brøndby-holdet, fortæller Svenn Crone. 

- Det blev som forventet en fysisk kamp. Det var en kamp rig på dueller, og det er det, Horsens kan. De er blevet lidt bedre på bolden i løbet af det seneste år, men vi har en masse chancer, og vi spiller med stor tålmodighed. Vi scorer så på vores chancer i anden halvleg, lyder det fra en glad Svenn Crone.

Se og hør resten af interviewet med den unge venstreback på Brøndby Indefra.

Næste kamp på Brøndby Stadion finder sted den 17. september, hvor modstanderen hedder AaB. Du kan med et sæsonkort sikre dig en plads til opgøret mod nordjyderne samt de resterende hjemmekampe i indeværende sæson. Læs mere og køb her.

Foto: Getty Images