20. AUGUST 2017 kl. 21:00
Mukhtar: Fik aldrig spillet til at køre

Søndagens sene opgør i Alka Superligaen endte med et ærgerligt Brøndby-nederlag på Ceres Park til AGF, der vandt 2-0. Det hele blev gjort svært for de blågule gæster, da dommeren viste Benedikt Röcker det røde kort i første halvleg. 

Landsmanden Hany Mukhtar pegede efter kampen også på, at det var i første halvleg, at Brøndby IF havde det sværest mod AGF.

- Vi fik aldrig spillet til at køre i løbet af de første 45 minutter. Det kørte ikke for os i starten af kampen, og så scorer de tidligt, og vi bliver reduceret til 10 mand, så det var op ad bakke i første halvleg, fortalte Hany Mukhtar, der dog fandt få lyspunkter i anden halvleg.

- Jeg synes dog, at vi får kæmpet og slidt os godt tilbage i kampen, i anden halvleg, men det var desværre ikke nok i dag.

På søndag er der mulighed for genoprejsning for Mukhtar og kompagni, når AC Horsens besøger Brøndby Stadion. Du kan sikre dig plads til opgøret - og alle andre hjemmekampe på Brøndby Stadion - med et sæsonkort. Det kan du købe her.

Foto: Getty Images