8. AUGUST 2017 kl. 13:20
Brøndby-trøjen næsten udsolgt

Lad os bare kalde det et brag af en succes. Den nye hjemmebanetrøje nærmer sig udsolgt i Brøndby Shoppen, og der er kun få tilbage i størrelserne medium og large, samt børnestørrelser.

Tempoet, som hjemmebanetrøjen er blevet langet over disken i, har overgået alle forventninger hos merchandisechef Jesper Andersen.

- Vi havde bestilt lidt ekstra hjem i forhold til sidste års trøje, fordi vi have på fornemmelsen, at denne trøje ville sælge rigtig godt. Alligevel har vi undervurderet den kæmpe succes, som trøjen har fået.

- Det er både positivt og negativt, det første for trøjens store popularitet, men det er også synd, at nogle fans må vente lidt ekstra på at kunne købe deres trøje, lyder det fra Jesper Andersen, der har bestilt masser af nye trøjer, og i ugen op til næste hjemmekamp, der er mod AC Horsens, er der fyldt op på hylderne igen.

Kan du ikke vente, indtil de ankommer, så kan du allerede på torsdag købe den nye udebanetrøje i Brøndby Shoppen og på brondbyshoppen.dk.

På søndag mod Randers FC på BioNutria Park i det kronjyske vil trøjen blive luftet for første gang af Brøndby-spillerne.

Vil du været sikret en plads til flere store oplevelser som Derby-sejren? Du kan stadig nå at købe et sæsonkort og være en del af det blågule fællesskab. Læs mere her.

Foto: Getty Images