1. AUGUST 2017 kl. 11:30
Åbent for Brøndby-fans til kampen mod Hajduk Split

Ud på de sene timer i aftes og de tidlige timer i morges har Brøndby IF været i kontakt med repræsentanter fra Hajduk Split samt det danske og kroatiske politi.

Efter de samtaler og garantier for medrejsende Brøndby-fans sikkerhed, har vi valgt at takke ja til billetter til udebaneafsnittet på Stadion Poljud i Split.

Hvis man som Brøndby-fan ønsker at tage til Kroatien og støtte holdet i returopgøret mod Hajduk Split på torsdag den 3. august, så anbefaler Brøndby IF at benytte sig af det rejsetilbud, som Brøndby Support har arrangeret. 

Prisen kommer til at ligge på 995 kroner (895,- for medlemmer af Brøndby Support), dertil kommer kampbillet til en værdi af ca. 90 danske kroner – kampbilletten købes ved indgangen på Stadion Poljud. Husk, at der kun modtages kontanter ved indgangen og kun i den lokale valuta (90 kuna). Køb billet til turen her.

Kampen er kategoriseret som en højrisiko-kamp, og i Split vil der være dansk politi til stede hos Brøndby-fansene, der ligeledes vil være tæt beskyttet af kroatisk politi. Det lokale politi eskorterer Brøndby IF’s fans til og fra stadion.

Der bliver meldt mødested for Brøndby-fans ud i denne artikel og på de sociale medier, så snart vi er blevet oplyst om dette fra kroatisk politi.

Er man på ferie i Kroatien og ønsker at se kampen, eller rejser man på egen hånd, er det stadig muligt at købe billetter ved indgangen til udebaneafsnittet på Stadion Poljud. Vi anbefaler dog, at man ikke ifører sig klubfarver andre steder end på stadion.

Spørgsmål om ovenstående kan rettes til Lasse Bauer, Brøndby IF’s fankoordinator. Han kan træffes på [email protected] eller telefon +45 30 36 63 84.

Hold også øje med løbende udmeldinger på Twitter på profilen @slo_brondbyif