29. JULI 2017 kl. 10:30
Pukki om Lyngby: Det bliver en helt anden kamp

I morgen ruller Alka Superliga-fodbolden igen, når Lyngby BK kommer på besøg på Brøndby Stadion.

Det gælder tredje runde, og Teemu Pukki har scoret i de to foregående kampe mod FC Midtjylland og FC Nordsjælland, så han vil gøre alt for at være på pletten med et mål eller to igen i morgendagens opgør.

- Det er dejligt at have scoret i de to første runder, og jeg går altid på banen med fornemmelsen af, at jeg vil score. Som angriber vil jeg selvfølgelig også gerne score i morgen. Mod FC Nordsjælland havde jeg chancer til mere end det ene mål, så jeg håber på at udnytte de chancer i morgen, fortæller Brøndby IF’s nummer 9, der står til odds 7.00 hos Betfair på at nette to gange mod Lyngby BK.

- Det vigtigste er, at vi henter de tre point. Vi har begge spillet europæisk i løbet af ugen, og det kan måske spille lidt ind. Vi har mere erfaring fra de europæiske kampe, men det bliver en helt anden kamp, og vi skal stadig forberede os 100 procent på kampen, for der er ingen tvivl om, at Lyngby kommer for at vinde.

Spillemæssigt er Brøndby IF kommet godt fra start i Alka Superligaen, og selvom det ikke er blevet til seks point i de to første kampe, er der masser af positive ting at hæfte sig ved.

- Det var ikke godt nok, at vi tabte mod FC Nordsjælland, for vi spiller ellers en rigtig god kamp deroppe bortset fra vores fejl ved deres mål. Vi skal holde fast i alt det positive i spillet og fokusere på vores måde at spille på.

- Vi har en stor tro på tingene, og den opbakning, vi har fra vores fans, giver os noget ekstra over hele banen. Derfor tror jeg også på et godt resultat mod Lyngby, lyder det fra Pukki.

Der er stadig åbent for salget af sæsonkort, hvor der er store besparelser at hente på en fast plads. Læs om de mange fordele ved et sæsonkort her.

Køb dit sæsonkort her fra priser på bare 995 kroner.

Foto: Getty Images