28. JULI 2017 kl. 14:45
Mukhtar: Vi skal forsvare fremad

På søndag kommer Lyngby BK på besøg på Brøndby Stadion, hvor tredje runde af Alka Superligaen skal afvikles med kampstart kl. 18:00, og du kan købe billet lige her.

Sidste sæsons bronzevindere er et hold, som Hany Mukhtar husker kampene mod rigtig godt.

- Vi spillede mod dem fire gange sidste sæson, og de sluttede lige bag os i tabellen. Lyngby er et godt hold, og de har mange dygtige spillere, men vi skal fokusere på vores egne styrker.

- Vi spiller meget fremad, vi forsvarer fremad, og hvis vi gør det, som vi skal, har vi en god chance for at vinde kampen, lyder det fra den offensive midtbanespiller.

Mukhtar er tilfreds med den spillemæssige start på Alka Superligaen, selv om anden runde ikke gav det ønskede resultat.

- Vi tabte mod FC Nordsjælland, men vi spillede en ret god kamp. Det skal vi igen på søndag, men med det rigtige resultat.

- Det er en kamp, som vi vil vinde. Vi går efter at vinde alle kampe, vi spiller med offensiv og aggressiv fodbold, hvor vi skaber mange chancer. Det må og skal ikke være anderledes på søndag, understreger Hany Mukhtar.

Der er stadig åbent for salget af sæsonkort, hvor der er store besparelser at hente på en fast plads. Læs om de mange fordele ved et sæsonkort her.

Køb dit sæsonkort her fra priser på bare 995 kroner.

Foto: Getty Images