17. JULI 2017 kl. 11:35
Faninformation: Udekampen mod VPS Vaasa

Torsdag den 20. juli kl. 18:00 dansk tid (kl. 19:00 lokal tid) spiller Brøndby IF på udebane i Europa League-kvalifikationens anden runde. Alexander Zornigers tropper skal til Finland og forsvare 2-0-føringen fra første opgør mod VPS Vaasa.

Hvis du gerne vil med til Finland, men endnu ikke har købt billet, kan du følge denne billetguide.

Hvis du allerede har sikret dig en billet, kommer der her nogle praktiske informationer om kampen:

Kampen bliver spillet på Hietalahti Stadion (Rantamaantie 6, 65100 Vaasa, Finland), hvor Brøndby IF er blevet tildelt et afsnit med plads til 306 tilskuere. I skrivende stund forventes der op mod 100 Brøndby-fans på plads til opgøret.

Der er fælles afgang for Brøndby-fans fra byens torv, Kauppatori/Salutorget, kl. 17:30. Herfra går fansene i samlet flok til stadion - en mindre gåtur på 1,5 kilometer. Se billede nederst i artiklen.

Til de fans, der kommer fra Helsinki og Tampere, er der ikke mulighed for parkering ved stadion. VPS Vaasa anbefaler derfor parkering ved torvet.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at betale med kreditkort på stadion. Husk derfor at medbringe kontanter (euro) til kampen.

Flag, bannere og andre fan-rekvisitter er velkomne på stadion. Det samme gør sig gældende med rygsække på den betingelse, at de bliver tjekket ved indgangen.

Slutteligt er det vigtigt at understrege, at det i Finland er ulovligt at drikke alkohol i det offentlige rum. Vi henviser derfor til barerne på torvet.

I tilfælde af spørgsmål eller problemer kan du kontakte klubbens SLO, Lasse Bauer, på 3036 6384.

Rigtig god kamp!


Se billede i stor format her.

Foto: Getty Images