16. JULI 2017 kl. 21:05
Larsson: Vigtigt at ikke lader os rive med

Brøndby IF fik i aftenens kamp den bedst mulige start på den nye Alka Superliga-sæson, da FC Midtjylland blev sendt hjem til MCH Arena med et 4-0-nederlag i bagagen. Men på trods af fire mål og et clean sheet, maner Brøndby-kaptajn, Johan Larsson, til besindighed.

- Det er altid vigtigt for selvtilliden at vinde kampe og få en god start ligaen. Det er kun én kamp, så vi skal ikke lade os rive med, men det er fint for selvtilliden og fint for vores angribere at få scoret nogle mål.

- FC Midtjylland er et stærkt hold, men vi sætter os på kampen fra start. Jan Kliment har et hovedstød på stolpen tidligt i kampen, og det føltes bare fra start som om, at vi ville hente de tre point i dag. 

Næste opgave for Larsson, Kliment og resten af Brøndby-truppen finder allerede sted på torsdag. Her skal de blågule spillere til Finland og forsøge at forsvare 2-0-føringen fra første kamp mod VPS Vaasa i Europa League-kvalifikationen.

Foto: Getty Images