14. JULI 2017 kl. 16:34
Zorniger: Vi skal skabe kaos

På søndag tager Vestegnens drenge imod ulvene fra FC Midtjylland i sæsonens første runde i Alka Superligaen. De to hold spillede en række underholdende opgør i sidste sæson, men især pokalsemifinalen i Herning, hvor Christian Nørgaard scorede det afgørende mål i de sidste minutter af kampen, vil længe blive husket af Brøndby-fans.

Cheftræner Alexander Zorniger forventer en svær kamp og har respekt for et forstærket FC Midtjylland-hold.

- FC Midtjylland var ikke helt tilfredse med, hvordan sidste sæson gik for dem. Men i denne sæson har de fået en god start på sæsonen, hvor de viste stor styrke i første runde af Europa League-kvalifikationen og leverede et flot resultat i går på udebane mod en svær modstander i anden runde.

- Jeg forventer derfor en svær kamp på søndag, ja, måske endda sværere end dem, vi havde mod dem sidste år. FC Midtjylland har en stærkere trup i denne sæson, og hvis vi spiller, som vi gjorde i anden halvleg mod Vaasa i aftes, så bliver det endnu sværere. 

Cheftræneren påpeger, at den hårde start i Alka Superligaen vil kræve meget af spillerne, og at en af de ting man skal lykkedes med er at skabe organiseret kaos.

- Af de hold i Alka Superligaen, der spiller i Europa i disse dage, har vi måske den hårdeste start på Alka Superligaen i denne sæson. Man skal selvfølgelig møde alle hold to gange, men vi møder hold fra sidste års top fem i de fire første runder, så det er en vanskelig start, og det kræver at alle spillerne leverer deres maksimale, både fysisk og mentalt.

- Nu gælder det først og fremmest FC Midtjylland, og her ved spillerne godt, at det er en stærk modstander, vi er oppe imod, og de ved at en sejr kræver en 100 % indsats fra alle. Vi skal spille meget aggressivt i spillet uden bolden, og vi skal være tydelige i vores aktioner og gå forrest ind i dueller. Vi skal være gode til at skabe kaos omkring bolden, ligesom vi lykkedes med i store dele af sidste sæson.

Kampen mod FC Midtjylland spilles på søndag kl. 18:00 på Brøndby Stadion. Har du ikke allerede sæsonkort, så kan det købes her og billetter til kampen kan købes her.

Til kampen er der oprettet et stort fanområde, hvor man kan hygge sig og lade op til kampen. I Brøndby Junior-eventparken vil der være masser af aktiviteter for de yngste Brøndby-fans, heriblandt en konkurrence hvor man kan vinde den nye hjemmebanetrøje fra hummel, som netop mod FC Midtjylland kommer i brug for første gang.

Til dem, der skal have stillet sulten, vil der være foodtrucks, hvor man kan gå på opdagelse i en række forskellige køkkener, ligesom det også vil være muligt at slukke tørsten i mange forskellige drikkevarer ved de opstillede borde og bænke.

Du kan læse mere om fanområdet her.

Foto: Getty Images