24. APRIL 2017 kl. 15:23
Onsdag: Mukhtar præsenterer ny kollektion i shoppen

Det er ikke kun på grønsværen, at der er Mukhtar-lækkerier. Onsdag den 26. april kl. 16:30 lancerer Brøndby Shoppen nemlig en ny Mukhtar-kollektion, der tæller to t-shirts, to mobilcovers og en plakat. De to t-shirts kan købes til både voksne (S til XXXL) og børn (4-6 år, 8-10 år, 12-14 år).

Hany Mukhtar kigger forbi lanceringen for at hilse på de fremmødte fans og skrive autografer - eksempelvis på de nye produkter. Der er også stadig et særligt Mukhtar-tilbud på spillertrøjerne, hvor du kan få gratis Mukhtar-tryk på ryggen, hvis du køber en hjemme- eller udebanetrøje (spar 125 kroner).

Vi glæder os til at se jer i Brøndby Shoppen!
(men Mukhtar-kollektionen bliver selvfølgelig også lanceret på brondbyshoppen.dk)