10. APRIL 2017 kl. 13:04
- Vi vil gerne forbinde Carlsberg med Brøndby IF

Carlsberg er Brøndby IF’s officielle beer partner, men det er ikke kun øl, som bryggerigiganten leverer til Brøndby Stadion – også læskedrikkene kommer fra Carlsberg.

Og det er ikke småting, der bliver konsumeret til en fodboldkamp, når Brøndby IF spiller på hjemmebane. 12.000 liter øl og sodavand løber gennemsnitligt gennem hanerne på en kampdag, og det tal er mere end dobbelt så højt til Derby-kampe.

Men for Carlsberg er det ikke mængden, der er afgørende for tilknytningen til Brøndby IF, der er Danmarks største fodboldklub.

- Vi ser Carlsberg som en del af fodbold i Danmark, og derfor skal vi være en del af de store klubber.

- For os handler det om den værdioverførsel og det image, som Brøndby IF har. Det vil vi gerne dele, og forbinde Carlsberg med Brøndby IF, fortæller Peter Giacomello, der er sponsorchef i Carlsberg.

Værdien i at være partner i Brøndby IF vil Peter Giacomello ikke gøre op i kroner og øre, han påpeger i stedet for de mange fordele ved partnerskabet.

- Carlsberg får en større eksponering med tribunenavn og visninger på LED-banderne, og vi kan invitere vores kunder til gode oplevelser på Brøndby Stadion med fantastisk fodbold og en masse glade fans.

- Det er vigtigt for os at kunne give folk – også vores kunder – en god oplevelse med både øl og fodbold, lyder det fra Peter Giacomello.

Du kan ligesom Carlsberg blive partner i Brøndby IF og nyde godt af de mange fordele, der følger med. Læs mere her.