19. MARTS 2017 kl. 10:59
Sydsiden er udsolgt - kun få flagbilletter tilbage!

Opdatering kl. 13:15: Nu er Flag C også udsolgt! Kom i god tid. Især hvis du som sæsonkortholder har nogle vouchers tilbage, som du gerne vil benytte. Der er afsat et større antal pladser til disse vouchers på Sydsiden, men tribunen kan selvfølgelig løbe tør for plads, hvis rigtig mange sæsonkortholdere vælger at bruge vouchers til netop Sydsiden. Vouchers kan også benyttes til andre tribuner. Indgangene åbner halvanden time før kickoff.

Efterspørgslen på billetter til Sydsiden er så stor til dagens kamp mod Lyngby BK, at vi nu kan melde udsolgt med hensyn til almindelige billetter!

Eneste tilbageværende mulighed for at købe adgang til Sydsiden er derfor de resterende 140 flagbilletter (Flag C), der kan købes på billetter.brondby.com. Flag A og B er udsolgt online, men der vil være et (meget) begrænset antal til salg fra kl. 14:30 bag billetskuret. Der er kickoff kl. 17:00.

Der er fortsat billetter til salg på billetter.brondby.com til de tre andre tribuner.

Sådan køber du en flagbillet

Et Sydsiden-flag koster 75 kroner og fungerer som billet til Sydsiden nedre den 19. marts mod Lyngby. De sælges via billetter.brondby.com.

1) Tryk på dette link
2) Tryk på "Find billetter"
3) Tryk på Sydsiden nedre i stadionoversigten og vælg det ønskede antal
4) Vælg "Flag C" i billettype neden under stadionoversigten
5) Tryk "Accepter" og gennemfør billetkøbet

Medbring din flagbillet til kampen den 19. marts, og find flagudleveringen bag billethuset. Her vil din flagbillet blive scannet og derefter byttet til det bestilte flag. Personalet ved flagudleveringen vil hjælpe med at vise vej til den rette indgang.

Overskuddet fra salget af jubilæumsflagene kanaliseres ned i den såkaldte tribunepulje, der går til diverse forbedringer af faciliteterne på Sydsiden.

Du kan læse mere om Sydsidens 25-års jubilæum på sydsiden.brondby.com.

Flag A (150 x 100 cm) ser således ud:

Flag B (150 x 100 cm) ser således ud:

Flag C (100 x 65 cm) ser således ud: