11. JANUAR 2017 kl. 12:05
- Det har hele tiden været min førsteprioritet

Christian Nørgaard forlængede tidligere i dag sin aftale med Brøndby IF, og det var en glad midtbanespiller, der talte med brondby.com efter underskriften.

- Det er rigtig, rigtig dejligt at få afsluttet snakken om, hvorvidt min kontrakt ville blive forlænget eller ej. Jeg er meget stolt, og det er en ekstremt stor ære for mig at forlænge min aftale.

- Det har hele tiden været min førsteprioritet at forlænge. Det har været en hård forhandling, og jeg er glad for, at det er overstået nu. Vi har fundet et rigtig godt leje, hvor vi begge er gået på kompromis, og jeg er rigtig stolt over den kontrakt, vi er blevet enige om, lyder det fra U21-landsholdsspilleren.

Forhandlingerne har stået på i lang tid, og det er en lettet Christian Nørgaard, der nu har fået ro på fremtiden.

- Det betyder rigtig meget ikke at skulle gå med det i baghovedet, og det var et af mine store ønsker at få det overstået, inden vi gik ind til opstarten, for januar kan være rigtig hektisk, hvis man ikke har styr på sin kontraktsituation. 

- Det er selvfølgelig også spændende, for der er mange klubber, der har følehornene ude, men for mig var det vigtig at få styr på fremtiden, og det har jeg nu, siger Christian Nørgaard, der har forlænget sin nuværende kontrakt med tre år – frem til sommeren 2020.

- Det er en kontrakt, der er lavet for, at vi skal udvikle os sammen, og for at Brøndby IF kan tjene nogle penge på mig, hvis der skulle komme et salg inden for de næste par år, så klubben også kan få noget ud af det.  

Siden sommeren har Brøndby IF og Christian Nørgaard flyttet sig langt sammen, og for ”Nør” var det også vigtigt at kunne være med til de næste skridt i den proces.

- Det betyder rigtig meget for mig at kunne være med til at bygge videre på det, vi begyndte på i sommer. Jeg har været en stor del af det i efteråret, og det ville være lidt ærgerligt, hvis jeg skulle være uvidende omkring min situation hele foråret i forhold til min plads, for jeg kan sagtens se det fra klubbens perspektiv. Det ville være svært at spille med mig hele tiden, hvis der ikke var styr på min kontrakt.

- Jeg er bare rigtig glad for, der er kommet styr på det og glæder mig til at give alt for klubben i de kommende år også.

Foto: Getty Images