10. JANUAR 2017 kl. 13:32
Efterskoleelever på landsholdet

Muamar Brajanac, Mads Hermansen og Magnus Warming (billedet) er tre drenge med en masse til fælles. De spiller fodbold i Brøndby Masterclass, de repræsenterer Danmark på U16- og U17-landsholdene, og så går og bor de sammen på Brøndby Idrætsefterskole.

De skal alle tre med deres respektive landshold på træningslejr på Cypern den 15.-22. januar, men det er ikke noget, der kommer til at spille ind på deres skoleuddannelse.

- Det ligger jo i navnet idrætsefterskole, at sporten prioriteres meget højt, og vi tager det som et skulderklap, hvis vi i samarbejde med vores elever, deres forældre og Brøndby IF kan få det til at fungere så godt i det daglige og træne og spille så fokuseret, at man kan blive udtaget til et landshold, samtidig med man passer sin skole, lyder det fra Martin Lund, der er viceforstander på Brøndby Idrætsefterskole.

I morgen onsdag den 11. januar er der åbent hus på Brøndby Idrætsefterskole fra kl. 18 til kl. 21, hvor du kan høre mere om linjerne på skolen og møde lærerne og ledelsen på skolen.

- Vi er meget mere end fodbold. Vi har et stærkt og sundt sportsmiljø på Brøndby Idrætsefterskole, hvor vi også har håndbold, fitness, bordtennis, dans, ishockey og golf som sportslinjer.

- Det giver en god variation og mange muligheder for at udvikle sit specifikke talent i forbindelse med en skoleuddannelse, fortæller Martin Lund.

Læs meget mere om Brøndby Idrætsefterskole her