9. JANUAR 2017 kl. 16:01
Brøndby IF opgraderer på fanområdet

Brøndby IF fortsætter det store fokus på fansamarbejdet i Strategi 6.4 og opruster på området med ansættelsen af en ny fankoordinator (SLO) på deltid. Ansættelsen sker som et supplement til klubbens to nuværende SLO’er, og samtidig baner det vejen for etableringen af en decideret fanafdeling i organisationen. Den første af sin slags i Danmark.

Fanafdelingen vil bestå af en teamleder på fuldtid, Lasse Bauer Kristensen, og to SLO’er på deltid i form af Esben Friis og nyansatte Johan Reiler, der i første omgang er ansat for resten af 2017. Han er kendt i fankredse blandt andet for sit store arbejde med tifo-gruppen. Dette team vil arbejde på tværs af afdelinger som sikkerhed/stadion, marketing og kommunikation med et mål om at forbedre stadionfaciliteter, fanoplevelsen, arrangementer, fandialogen mv., men også med ansvar for dialog med modstanderklubbernes SLO'er, tifomuligheder både ude og hjemme, fodboldtog til udekampe, workshops med faninddragelse i udviklingen af klubben for at nævne nogle eksempler. Derudover vil fanafdelingen deltage i såvel nationale som internationale fansamarbejder og -konferencer.

Det er Brøndby IF’s mål, at den positive udvikling i fansamarbejdet kan styrkes yderligere med den nye fanafdeling, som klubbens fans fremover kan kontakte via slo@brondby.com.