6. JANUAR 2017 kl. 15:15
Navn på Derby-billetter til udebaneafsnittet

Når Brøndby-fans skal til Derby i Parken søndag den 19. februar, bliver det med navn på billetten og billed-id i hånden. Det påbud har Divisionsforeningen netop offentliggjort som et led i udvidelsen af sikkerhedsforanstaltningerne ved udvalgte kampe i Alka Superligaen.

Alle billetter til udebaneafsnittet skal således påføres navn på billetindehaveren. Vedkommende skal ved ankomst til stadion påregne at blive bedt om at vise fotoidentifikation såsom studiekort, pas eller kørekort. Derfor skal alle udebanefans medbringe billed-id sammen med billetten for at være sikker på at få adgang. 

Brøndby IF har på nuværende tidspunkt ikke kendskab til, hvordan billetsalget til udebaneafsnittet kommer til at foregå, men det vil blive meldt ud, så snart det er muligt.

Udmeldingen fra Divisionsforeningen kan læses her.

Foto: Getty Images