21. NOVEMBER 2016 kl. 16:25
1-0-sejr i intens reservekamp

Brøndby IF tog mandag eftermiddag imod Lyngby Boldklub i Reserveligaen. De to hold tørnede sammen for to uger siden, hvor de begge fandt vej til nettet to gange.

I dag tog Brøndby-spillerne alle tre point med sig i en kamp, der var præget af højt intensitet og mange nærkampe.

- Vi fik en rigtig god start på kampen. Der var en god tænding, og spillerne var opsatte fra start. Vi er meget tilfredse med, at vi scorede via vores presspil, hvor Rezan Corlu fik erobret bolden, før Stückler sparkede den i nettet, fortæller assistenttræner Mark Strudal.

Kampen tog en drejning, da Jan Kliment fik vist det røde kort fem minutter før pausefløjtet. Det ændrede en del på det taktiske koncept. De blågule gik over til en 4-4-1-opstilling, og det resulterede i, at de ikke kunne udøve det samme høje pres på modstanderen. Mod slutningen af kampen fik Rodolph Austin sit andet gule kort, som betød, at kampen sluttede med 20 spillere på grønsværen.

Inde på banen oplevede Frederik Holst en kamp, hvor spillerne gik til den, og han var godt tilfreds med præstationen.

- Vi gik til stålet, og der blev kæmpet i nærkampene. Det blev dog lidt over grænserne en gang imellem, men jeg synes, det er dejligt, at vi må gå til hinanden.

- Efter det første røde kort måtte vi kalde Gustaf (Nilsson, red.) lidt længere tilbage på banen. Jeg synes, vi gjorde det fint. Det var en god præstation, og mange af de unge er ikke vant til at spille på så højt plan. De tacklede fint, at vi kom i undertal, så det var fedt at se, fortalte dagens anfører.

Fra sidelinjen var Strudal også rigtig fint tilfreds med indsatsen, hvor Brøndby-spillerne fik skabt chancer, selv om de spillede i undertal.

- Jeg synes, vi var farligst, selv om vi var i undertal. Vi skabte nogle gode muligheder på omstillinger, så der er helt sikkert nogle ting, vi kan tage med os fra kampen, selv om den udviklede sig anderledes, end vi havde håbet. Vi ville gerne have været mere dominerende på bolden, men efter første udvisning vil jeg alligevel gerne rose spillerne for fin disciplin og et aggressivt pres.