Zorniger: En ægte pokalkamp

26.10.2016 07:35

I dag spiller de blågule sæsonens første pokalkamp. Modstanderen er BK Frem, der til daglig spiller i 2. divisions gruppe 1, hvor de efter weekendens uafgjorte resultat mod Avarta indtager femtepladsen. 

Cheftræner Alexander Zorniger ser frem til kampen, hvor han kræver fuld koncentration af sine spillere i en intens atmosfære.

- Vi tager ingenting for givet mod Frem. Vi skal levere en god præstation over hele linjen for at vinde kampen i aften. Vi har lavet en gennemgående modstanderanalyse af Frem og føler os velforberedte på, hvad der venter os, og hvordan vi kan gøre det svært for dem at vinde kampen. 

- Men alle hold kan gøre ondt på hinanden i pokalturneringen, og Frem vil uden tvivl også have perioder, hvor de vil gøre det svært for os. Så selvom vi er favoritter, så er det med stor respekt, vi går ind til pokalkampen, siger cheftræneren.

Download appen "Brøndby Indefra" her

I søndags blev der roteret i startelleveren mod AGF, og cheftræner Alexander Zorniger slår fast, at det sagtens kan ske igen til aftenens kamp.

- Jeg er ikke bange for at lave rotationer, for jeg har stor tiltro til hele min trup. Jeg ser rotationer som en naturlig del af livet i en trup. Det er med til at holde hele truppen frisk og klar i en lang sæson, hvor skader og karantæner let kan ødelægge flowet. 

- Derfor roterede vi faktisk en del i starrtopstillingen i starten af sæsonen, blandt andet i de første europæiske kampe. I søndags mod AGF roterede vi igen og fik tre point på godt holdarbejde. I aften vil vi sandsynligvis skifte lidt igen, da spillerne står på spring og leverer hver dag til træning, og meget mere kan en træner ikke bede om. 

Læs også: Masterclass: U17 og U19 hentede seks point i Randers

Pokalkampen mod Frem i Valby Idrætspark er tæt på at melde udsolgt, og cheftræner Alexander Zorniger forventer en fantastisk stemning på lægterne.

- Stemningen i aften kan blive helt elektrisk. Jeg har trænet hold i lavere divisioner i Tyskland, og når man møder et hold fra en højere liga, er der næsten statsgaranti for en helt speciel stemning. Det samme gælder i aften, især da vores to klubber ligger så tæt på hinanden. 

- Når først mørket sænker sig, og stadionprojektørerne bliver tændt, så kan der næsten kun blive en fantastisk stemning på sådan en råkold oktober aften. Jeg forventer, at Frem vil blive båret frem af deres fans i starten af kampen, men vi har som sædvanlig et helt fantastisk følge af fans med os, som også vil løfte vores spillere. Så det bliver en ægte pokalkamp, både på lægterne og på banen.

Hos vores hovedpartner Bet25 kan du spille et risikofrit væddemål på pokalkampen mellem Frem og Brøndby IF. Se mere om tilbuddet her

Foto: Getty Images