Masterclass: U17 og U19 hentede seks point i Randers

24.10.2016 15:15

I sidste weekend var FC Nordsjælland hårde ved Brøndby IF’s U17- og U19-hold, men i denne weekend fik begge mandskaber oprejsning, da de lørdag var på besøg i Randers.

U19: God indstilling gav 2-1-sejr
Efter sidste rundes 4-1-nederlag var Auri Skarbalius ikke tilfreds med indstillingen og lysten til at løbe de ekstra meter. Det var der ændret på, da U19-mandskabet sejrede med 2-1 i Randers.

- Man laver ikke de samme fejl to gange i træk. Vi havde den rette indstilling kampen igennem. Vi var aggressive i vores genpres, og samtidig var vi meget direkte, når vi fik bolden, forklarede Auri.

Kort efter pausefløjtet fik Randers Freja rødt kort, da Daniel Stückler blev nedlagt, efter han var kommet alene igennem mod målet. Det gav naturligvis de blågule lidt mere overtag, men Auri havde gerne set, at hans spillere havde lukket kampen til 3-1, så kampen kunne undgå en nervøs afslutning.

- Vi lavede lidt taktiske ændringer, da de blev reduceret til ti mand. Randers var kampen igennem mest farlige på omstillinger, men i anden halvleg holdt vi dem fra de helt store chancer.

- I slutminutterne blev det en smule nervøst, og de begyndte at sparke lange bolde i feltet. Vi skulle have lukket kampen tidligere, men vi manglede effektivitet. Alt i alt var det dog en godkendt indsats, og nu kigger vi fremad mod vores pokalkamp i morgen, sluttede U19-cheftræneren.  

Efter sejren er U19-mandskabet noteret for tre sejre og tre nederlag, hvilket på nuværende tidspunkt placerer dem på en syvendeplads.

U19: Randers Freja – Brøndby IF 1-2 (1-1)
0-1: Tobias Noer (26. Min.)
1-1: Frederik Lauenborg (42. Min.)
1-2: Andreas Bruus (64. min.)
Rødt kort: Marius Jacobsen, Randers Freja (46. min.)

Startopstilling

Armend Aslani – Daniel Stückler – Oliver Carrara

Magnus Häuser – Tobias Noer

Marco Petersen

Frederik Tønsberg – Andreas Kaltoft – Anton Hendriksen – Christian Enemark

Casper Hauervig

Bænken: Andreas Bruus, Karl Appelt & Bertram Gjelfort


U17: Tilbage på sporet
Inden 2-0-nederlaget mod FC Nordsjælland var U17-holdet noteret for lutter sejre. Derfor var der et klart mål om at komme tilbage på sejrssporet, da Brøndby-spillerne satte kurs mod Randers. Det lykkedes med en 4-2-sejr, og Frank Hjortebjerg var meget tilfreds, da brondby.com fangede ham.

- Mod Randers Freja leverede vi en god indsats gennem alle 80 minutter. Vi spillede på en svær bane. Den var tung, våd og knoldet, men vi formåede alligevel at spille hurtigt og med få berøringer, og dermed fik vi flyttet vores modstander godt.

I forhold til startopstillingen til kampen mod FCN var der to nye ansigter mod Randers Freja. En af dem var Jesper Lindstrøm, og han fik store roser af cheftræneren for sin indstilling gennem de seneste måneder.

- Jeg vil gerne fremhæve "Jobbe" (Jesper Lindstrøm, red.), som ikke har fået så mange kampe fra start, som hans præstationer reelt har berettiget til. Men han har lyttet til vores instrukser og råd, og han har arbejdet benhårdt på træningsbanen. Selv om han ikke har spillet så meget, som han selv ønsker, har han været en rigtig god holdkammerat, og han har hele tiden bidraget til fællesskabet. Det vil vi gerne opnå i Masterclass.

- I Randers fik han chancen, og man må sige, han greb den, sluttede Frank Hjortebjerg.

Holdets normale anfører, Anton Hendriksen, spillede med U19-holdet, og i hans fravær bar Mads Hermansen anførerbindet.

U17: Randers Freja – Brøndby IF 2-4 (1-3)
0-1: Jesper Lindstrøm (12. min.)
1-1: Majaliwa Msabaha (24. min.)
1-2: Magnus Warming (25. min.)
1-3: Jesper Lindstrøm (39. min.)
1-4: Selvmål (72. min.)
2-4: Tobias Breuner (78. min.)

Startopstilling

Magnus Warming – Muamer Brajanac – Ertugrul Teksen

Jesper Lindstrøm – Mikkel Eslund

Morten Frendrup

Lucas Steen – Lasse Munkholm – Anton Hendriksen – Frederik Nørrestrand

Mads Hermansen

Bænken: Andreas Pyndt Andersen, Gustav Steener & Jacob Rasmussen

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).