Masterclass: Sejr til U14 og nederlag til U15

04.10.2016 14:48

Kun to af fem Masterclass-hold var i aktion i weekenden. Det var U14-holdet, som vandt en overbevisende 5-0-sejr, og U15-holdet, som indkasserede et smalt 1-0-nederlag.

U14: Storsejr med plads til forbedring
I forrige spillerunde indkasserede Brøndby IF’s U14-drenge sæsonens første nederlag, da de tabte 2-1 til FC Nordsjælland. Derfor var målet at komme tilbage på sejrssporet i weekenden, hvor B93 var modstanderen.

Det gjorde de på overbevisende manér med en 5-0-sejr, men Morten Corlin kunne alligevel godt have ønsket sig mere af holdet.

- Vi startede kampen rigtig skidt, og de fik et straffespark allerede efter ti minutter, som de dog brænder, og få minutter senere scorede vi til 1-0. Så vi kunne have fået en værre start, end det var tilfældet. Inden kampen snakkede vi om, at vi skal komme ind til første fløjt med samme indstilling, hvad enten modstanderen er Real Madrid eller B93. Det er selvfølgelig nemt for mig at sige, men spillerne tog måske lidt lettere på det og løb ikke helt så meget for hinanden.

- Men vi spillede os op i løbet af kampen, og vi var det bedste hold, og derfor kan man heller ikke pille ved sejren. Jeg kunne dog godt tænke mig, at vi bliver bedre til at skabe chancer, når vi har bolden, fordi mange af vores chancer kommer på langskud, eller når vi formår at presse og stresse modstanderen. Men det er også den sværeste del af spillet.

Cheftræneren nævner blandt andet Oliver Jeppes mål til 4-0 som en solid kandidat til sæsonens mål.

U14: Brøndby IF – B93 5-0 (2-0)
1-0: Albion Aliji (13. min.)
2-0: Mihai Tudor (30. min)
3-0: Janus Seehusen (46. min.)
4-0: Oliver Jeppe (49. min.)
5-0: Salieu Drammeh (68. min.)

Startopstilling

Albion Aliju – Mihai Tudor – Oliver Lippert

Salieu Drammeh – Oliver Jeppe

Anton Barlach

Marinus Larsen – Filip Andersen – Magnus Thøfner – Louis Christoffersen

Lucas Ziegler

Bænken: Rasmus Højlund, Janus Seehusen & Youcef Mokdad

 

U15: To forskellige halvlege
Tidligere på sæsonen måtte Brøndby IF’s U15-hold se sig slået med 4-0 af FC København. Derfor var der revanche til gode, da de to hold igen tørnede sammen i weekenden.

Men sådan gik det desværre ikke for U15-spillerne. John Ranum forklarer, at det blandt andet skyldtes en dårlig start på kampen, som sagtens kunne have endt med flere indkasserede mål. I anden halvleg kom de blågule dog bedre med.

- Vi kom rigtig skidt ud til første halvleg, og de havde en kæmpe chance i første minut. Vi kom bagud efter et kvarter, og vi kan være glade for, at vi ikke var bagud med mere end 1-0. Det er vigtigt for os, at Andreas stod en rigtig god kamp i målet.

- I anden halvleg kom vi bedre med i kampen, og vi fik også skabt chancer til at kunne udligne. Men det lykkedes ikke for os, og igen må vi erkende, at vi bliver trykket en smule ned rent fysisk. Når jeg ser tilbage på kampen, synes jeg alligevel, at vi kan være anden halvleg bekendt.

I næste weekend møder Brøndby IF’s U15-drenge HIK på hjemmebane.

U15: Brøndby IF – FC København 0-1 (0-1)

Startopstilling

Alexander Petræus – Giran Pyne-Cole – Mathias Kvistgaarden

Frederik Valdbjørn – Laurids Andersen

Lasse Mouritsen

Aske Jensen – Oscar Salling – Lukas Karlsson – Matin Saleh

Andreas Pedersen

Bænken: Elias Gärtig, Mads Holten Christensen & Nicklas Dyhr Meister

Foto: arnason.dk