Masterclass: Godt udbytte for de yngste

12.09.2016 15:48

Fire Masterclass-hold har været i aktion i weekenden, hvor det kun er U17, der har haft en friweekend. Der var sejre til U13- og U14-holdet, U15 spillede uafgjort, mens U19 desværre indkasserede et nederlag.

U19: Fin præstation, men manglende skarphed
Brøndby IF’s ældste ungdomshold måtte for anden weekend i træk se sig slået. Cheftræner, Auri Skarbalius, var dog overordnet set tilfreds med præstationen, men det var kendetegnende, at skarpheden manglede i afslutningerne.

- Vi synes faktisk, vores præstationer har været okay, og det var også tilfældet mod Lyngby. Vi skabte mange chancer, men vores store udfordring er at få scoret. Det bøvler vi med i øjeblikket, og vi arbejder selvfølgelig på det. Samtidig må vi erkende, at Lyngby var skarpe til at udnytte deres muligheder.

- Vi mangler at få de sidste ti procent ud af vores præstationer. Så vi arbejder på, at de her præstationer, der har været udmærket, også giver point på kontoen. Der er positive ting at tage med, men det er naturligvis skuffende med nederlag i de seneste to kampe.

Resultatet placerer U19-holdet på en syvendeplads i tabellen. Næste opgave er på udebane mod AaB.

U19: Brøndby IF – Lyngby BK 2-4 (1-1)
1-0: Armend Aslani (9. min.)
1-1: LBK (23. min.)
1-2: LBK (46. min.)
1-3: LBK (84. min.)
1-4: LBK (87. min.)
2-4: Andreas Kaltoft (90. min)

Startopstilling

Armend Aslani – Daniel Stückler – Andreas Bruus

Karl Appelt – Magnus Häuser

Marco Petersen

Tobias Noer – Andreas Kaltoft – Anton Hendriksen – Christian Enemark

Viktor Anker

Bænken: Oliver Carrara, Mads Eslund & Frederik Tønsberg

U15: Uafgjort og flot taktisk indsats
U15-spillerne gik i sidste weekend slukørede fra banen, da de måtte nøjes med et enkelt point mod HIK. Igen i denne weekend endte opgøret uden vinder, men tilfredsheden med resultatet var en helt anden.

- Vi var oppe mod et af landets absolut bedste U15-hold, som er pivdygtige på bolden. Derfor vidste vi, at vi ville få svært ved at få point med, hvis vi spillede, som vi plejer. Planen var at prøve at destruere deres spil og give dem så lidt plads som muligt ved at komme ud med et vildt aggressivt udtryk, fortalte cheftræner, John Ranum.

- Vi spillede 4-4-2 med meget bredt liggende angribere, så vi kunne dæmme op for deres backs og kanter, som er meget gennembrudsstærke, og så ville vi gerne være i overtal inde centralt, så vi altid kunne presse med to mand.

- Vi synes, planen lykkedes fint. Vi holdte dem på to chancer i første halvleg, hvilket var flot. Vi er meget tilfreds med præstationen og det ene point, for nogle gange må man bare se i øjnene, at man møder en virkelig stærk modstander.

I næste weekend møder U15-mandskabet Slagelse på udebane.

U15: Brøndby IF – Farum BK 0-0 (0-0)

Startopstilling

Giran Pyne-Cole  – Andrew Oseni

Alexander Petræus

Frederik Valdbjørn – Laurids Brandt Andersen

Lasse Mouritsen

Matin Saleh – Benjamin Juel-Berg – Oscar Salling – Aske Babu Jensen

Andreas Pedersen

Bænken: Lukas Karlsson, Mathias Kvistgaarden & Nicklas Dyhr Meister

U14: Fjerde sejr på stribe
U14-holdet gæstede HIK i Hellerup, og her var der aldrig tvivl om udfaldet. Efter kampen hed skudstatistikken 33-1 i Brøndby-favør, og HIK’s enlige forsøg var forbi mål. Fem gange fandt de blågule vej til nettet, og dermed er sejrsstimen nu oppe på fire kampe.

- Vi spillede tæt på en perfekt kamp. Det var til tider lidt rodet i første halvleg, fordi HIK gerne ville presse lidt, men det spiller vi os ud af. De forsvarer sig fornuftigt i første halvleg, til gengæld truede de os slet ikke i den anden ende. I anden halvleg gik vi fra stor dominans til total dominans, og de var vel nærmest ikke over midten før i sidste minut, så vi kunne have scoret mange flere mål, fortæller Morten Corlin.

I næste weekend er Brøndby IF oversidder. Derfor rejser holdet til Madrid, hvor de skal deltage i en turnering. Cheftræneren fortæller, at fokus på turen blandt andet er spillet uden bold og erobringsspillet.

U14: HIK – Brøndby IF 0-5 (0-2)
0-1: Oliver Jeppe, assist: Oliver Lippert (5. min)
0-2: Mihai Tudor, assist: Oliver Jeppe (31. min)
0-3: Oliver Lippert, assist: Youcef Mokdad (57. min.)
0-4: Albion Aliji, assist: Anton Barlach (63. min.)
0-5: Albion Aliji, assist: Youcef Mokdad (67. min)

Startopstilling

Oliver Jeppe – Mihai Tudor – Oliver Lippert

Rasmus Højlund – Janus Seehusen

Anton Barlach

Victor Vasquez – Filip Hofman – Magnus Ravn – Louis Christoffersen

Lucas Ziegler

Bænken: Simon Larsen, Albion Aliji & Youcef Mokdad

U13: Sikker sejr og rent bur
Efter nederlag til Lyngby i sidste runde kom U13-holdet i weekenden tilbage på sporet med en sejr. De tog imod B93 på hjemmebane, og på nær en periode på ti minutter i første halvleg var det et Brøndby-hold i kontrol.

- Vi startede kampen fornuftigt med et aggressivt pres, men fem minutter inde i kampen er der en periode på ti minutter, hvor de havde fem afslutninger. I den periode er vi for uafklarede i vores forsvarsspil. Det overvandt vi, og derefter fik vi styr på kampen. Vi skabte mange chancer, og vi burde også være foran mere end 1-0 ved pausen.

- Kampbilledet var det samme i anden halvleg, hvor vi pressede dem flot og skabte igen mange chancer. Vi burde score mere end tre mål, men vi holder dem på én afslutning i resten af opgøret, så vi spiller en rigtig god kamp.

Sejren betyder, at U13-holdet har hentet to sejre og indkasseret et enkelt nederlag i sæsonens åbning. Det er Bo Nielsen godt tilfreds med, selvom han gerne havde set sit hold hente et enkelt point med fra kampen mod Lyngby.

U13: Brøndby IF – B93 3-0 (1-0)
1-0: Jonas Krøll
2-0: Solomon Opoku
3-0: Benjamin Kold

Startopstilling

Kasper Larsen – Jonas Krøll – Solomon Opoku

Kasper Heerfordt

Lukas Poulsen – Noah Broe – Deniz Arabaci

Melih Avci

Bænken: Lucas Boksa, Benjamin Kold & Mikkel Fredsgaard

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).