Mukhtar: Glad for mit første mål

21.08.2016 18:36

Hany Mukhtar har efterhånden en god håndfuld kampe under bæltet for Brøndby IF. I dag var han endnu en gang at finde i startopstillingen til udekampen mod AGF.

Kort før dommerens pausefløjt tog Mukhtar sagen i egen hånd. Han satte et par modspillere med nogle hurtige træk, og derefter sparkede han resolut bolden op i det ene målhjørne.

- Jeg er meget glad for at få scoret mit første mål i Brøndby-trøjen. Det var et godt mål, men det vigtigste var sejren, og det var en god sejr i dag, sagde de blågules nummer 10 efter kampen.

- Nu skal vi fortsætte det gode arbejde, og vi skal holde niveauet højt, fordi nu venter der nogle store kampe for os.

Efter 15 minutter blev omstændighederne en smule sværere for hjemmeholdet, da Dzhamaldin Khodzhaniazov fik direkte rødt kort. Mukhtar tilkendegiver, at det måske gjorde omstændighederne en smule lettere for de blågule.

- Vi spillede meget af kampen med 11 mand mod deres 10, og det er svært at være i undertal, men vi spillede en god kamp, og vi gjorde det svært for dem.

LÆS OGSÅ:
- 7-0-sejr i Aarhus
- Brøndby Indefra: Se minutterne efter storsejren over AGF

Husk, du kan også stadig sikre dig et sæsonkort til Brøndby Stadion og blive en del af historien. Priserne starter fra bare 995,- kroner. Læs mere om de mange fordele ved sæsonkortet her, hvor du selvfølgelig også kan købe et.