7-0-sejr i Aarhus

21.08.2016 17:50

Brøndby IF var tilbage i aktion i Alka Superligaen efter torsdagens opgør i Athen. AGF var modstanderen på Ceres Park, og man kan roligt sige, at Brøndby IF fandt tilbage på sejrssporet. Hele syv mål blev der scoret, og alle sammen i hjemmeholdets mål.

Kampen startede meget lige med halve chancer i begge ender. Brøndby IF kom tæt på efter 10 minutter, da AGF-forsvaret ikke fik clearet bolden ordentligt, hvilket resulterede i klumpspil foran værternes mål. Både Röcker og Nørgaard havde hovedstødsforsøg, som dog ikke besværede Steffen Rasmussen i målet.

15 minutter inde i kampen så Teemu Pukki, at Khodzhaniazov missede sin førsteberøring. Det gav en friløber, men forsvarsspilleren trak i nødbremsen, og det betød marchordre. På det efterfølgende frispark sendte Mukhtar bolden et stykke over målet.

Efter det røde kort pressede de blågule på. Først sparkede Wilczek på overliggeren, og kort efter stod polakken nok en gang rigtig placeret, da han prikkede en løs bold i nettet. Wilczeks angrebsmakker ville også lege med, men desværre for ham var overliggeren endnu en gang i vejen.

Mod slutningen af første halvleg gik det stærkt. Først kunne Steffen Rasmussen kun havklare en afslutning, og derefter pressede Pukki hjemmeholdets Backman til at sparke bolden i eget mål. Få minutter senere gav værterne Andrew Hjulsager for meget tid på kanten af feltet, og det udnyttede han til at sparke bolden helt op i venstre hjørne via overliggeren til 3-0.

I tillægstiden i første halvleg besluttede Hany Mukhtar, at han ville teste nettet i modsatte hjørne. Offensivspilleren tog et par hurtige træk uden for feltet, og da han kom fri, sparkede han bolden op i højre målhjørne. Dermed stod der 4-0 til Brøndby IF ved pausen.

Anden halvleg var kun et minut gammel, da Wilczek blev nedlagt i feltet. Pukki tog sig af bolden, og han sparkede den sikkert ind til 5-0. Efter scoringen kom AGF momentvist længere frem på banen, men halvvejs i anden halvleg måtte de igen samle bolden ud af eget net. Larsson fandt Hjulsager midt i feltet, og hans afslutning ramte Pukki og gik i mål.

Den opskrift blev kopieret kort efter, da Larsson med en flot aflevering fandt Hjulsager bagest i feltet, som denne gang sparkede bolden rent i målet, og så stod der hele 7-0 på stadion-tavlen. Det var dog ikke ensbetydende med, at Brøndby IF slap foden fra speederen. De pressede fortsat på for yderligere scoringer.

Det lykkedes dog ikke, og dermed sluttede kampen 7-0 til Brøndby IF, som stryger helt til tops i tabellen.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).