Albrechtsen: Lærerigt med stærke, europæiske modstandere

03.08.2016 08:45

Søndag måtte Brøndby IF nøjes med et enkelt point mod AC Horsens, men spillerne skal ikke vente helt til næste søndag på at komme i aktion igen. I morgen gæster Herta BSC nemlig Brøndby Stadion i returopgøret i tredje kvalifikationsrunde til Europa League, og ifølge Martin Albrechtsen er den type kampe vigtige for truppen. 

- Horsens og Hertha er to vidt forskellige opgaver. Nu fokuserer vi på kampen på torsdag, hvor vi skal ud og levere et godt resultat. Kampene i Europa er lærerige, og det kan hjælpe holdet til at vokse. Man kan lære meget af at møde stærke, europæiske modstandere.

- Vi kæmper altid for at nå så langt som muligt i turneringerne, vi deltager i, og vi tror på, at vi kan levere det nødvendige resultat til at gå videre. Det bliver svært, men selvfølgelig tror vi på det.

Forsvarsspilleren påpeger, at Hertha BSC er en stærk modstander selv på udebane, men han håber, der bliver tæt pakket på Brøndby Stadion, så det kan lægge ekstra pres på tyskerne. 

- Det er et godt hold, så vi håber, der bliver godt fyldt på stadion, så vi kan lægge et godt tryk på dem, så de kan mærke, at de er på udebane. 

- Vi skal først og fremmest score mål, og så skal vi huske på, at det er europæisk fodbold, så hvis de scorer, bliver det unægteligt sværere for os. Det må ikke blive vores fokus, men vi skal ud at angribe med kløgt.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 20:15 torsdag den 4. august. Hvis du vil støtte Albrechtsen og co i kampen om videre avancement, kan du købe din billet til kampen her

Vores hovedpartner, Bet25, giver i skrivende stund odds 8.75 på, at Brøndby IF vinder 1-0 over Hertha BSC. 

LÆS OGSÅ:
- Larsson: Vi fik sat os i respekt