Larsson: Vi fik sat os i respekt

02.08.2016 08:30

På torsdag den 4. august kl. 20:15 kommer Hertha BSC på besøg på Brøndby Stadion. Efter 1-0-nederlaget i Berlin skal Brøndby IF forsøge at vende bøtten for at forlænge denne sæsons europæiske eventyr.

Inden returopgøret vurderer Johan Larsson, at det er meget lige, og han påpeger, at de blågule fik sat sig i respekt i Berlin i sidste uge. 

- Vi ved, at det er et godt hold, vi møder. Når det er sagt, synes jeg, at det er meget lige, og vi har fået sat os i respekt, især efter vi spillede en god anden halvleg i Berlin. Men vi skal være ydmyge og arbejde benhårdt, som vi plejer, siger Larsson. 

- Det vil være godt at få endnu flere europæiske kampe mod nogle gode modstandere, så det betyder meget for os at komme videre til næste runde.  

I europæiske kampe spiller de berygtede udebanemål altid en stor rolle, men det må ifølge svenskeren ikke fylde noget i spillernes hoveder.

- Vi må ikke begynde at tænke defensivt og tænke på, hvad et udebanemål vil betyde. Vi har en god tro på det, og så længe vi fokuserer på vores egne styrker, så har vi en chance. Vi vil gerne give vores fans en sejr på hjemmebane.

Skal du på Brøndby Stadion på torsdag til returkampen mod Hertha BSC? Så kan du købe din billet til kampen her. Hvis du tror, Larsson og co. holder Hertha BSC fra at score, giver vores hovedpartner, Bet25, i skrivende stund odds 3.85.

LÆS OGSÅ:
- August-wallpaper: Hold styr på Brøndby-kampene