Ureña: Vi er på rette vej

31.07.2016 19:20

Marcos Ureña trænede for første gang med sine nye holdkammerater i mandags, og i dag fik han sin debut i Brøndby-trøjen. Selv om det blot blev til et enkelt point mod AC Horsens, vurderer angriberen, at udviklingen går i den rigtige retning, og derfor skal truppen fortsætte med at fokusere på sig selv og egne præstationer.  

- Første kamp er altid lidt svær, men jeg synes, at vi spillede en god kamp, indtil de scorede. Da de scorede det andet mål, var der ikke så meget tid tilbage på uret, men vi jagtede selvfølgelig muligheden for at vinde til det sidste. Det lykkedes desværre ikke, men vi er på rette vej, og vi skal holde fokus på os selv og vores eget spil. 

- Nu er næste kamp mod Herta BSC, og vi skal forsøge at spille os videre til næste runde i Europa League. 

På trods af den korte tid costaricaneren har tilbragt med sine holdkammerater og sin nye cheftræner, føler han sig allerede godt til rette i klubben.  

- Alle har været meget hjælpsomme, og jeg føler mig meget velkommen. Vi har haft nogle gode træninger i løbet af ugen, så det har været nemt for mig at falde til. Men jeg har selvfølgelig brug for tid til at lære alle at kende, sluttede Ureña.

Skal du være med til at støtte Ureña og de andre Brøndby-spillere på torsdag mod Hertha BSC? Så kan du købe din billet til kampen her

LÆS OGSÅ: 
- Hermannsson: Ikke min drømmedebut
- Uafgjort i sæsonens tredje Superliga-kamp