29. MAJ 2016 kl. 19:42
Durmisi: Brøndby IF betyder alt for mig

Det blev desværre til et nederlag på 2-1 til SønderjyskE i sidste runde af Alka Superligaen, og samtidig var det også sidste kamp for Riza Durmisi i den blågule trøje. Fra næste sæson skal han nemlig spille i Real Betis i den spanske liga.

Durmisi var meget benovet over den flotte afsked, som fansene gav ham og holdet, og han var ærgerlig over ikke at kunne slutte med en sejr.

- Der er ingen tvivl om, jeg gerne ville have afsluttet min tid i klubben med en sejr. Selv om vi ikke gjorde det, vil jeg altid huske tilbage på denne dag som noget helt fantastisk. Den modtagelse, vi fik, var helt fantastisk. Det kendetegner Brøndby IF.

- Vi er en lille familie, og som jeg har sagt før, så er det også mit andet hjem. Jeg har været i klubben i over halvdelen af mit liv, og jeg har få ord til at beskrive det, men Brøndby IF betyder alt for mig, sagde Riza, som syntes, at kampen i store perioder gik fint, men at SønderjyskE var effektive på deres standardsituationer i anden halvleg.

- I første halvleg gik det fint, og vi bragte god energi. Vi kom til nogle okay chancer, men spillet var ikke helt prangende, hvor vi smed nogle nemme bolde væk. Første halvleg var godkendt, mens vi faldt i niveau i anden halvleg, og SønderjyskE fik to dumme mål på standarder, sluttede Durmisi.

LÆS OGSÅ:
- Nederlag i sidste kamp og dermed endte Brøndby IF på fjerdepladsen

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).