Fight og effektivitet sikrede 2-0-sejr i Randers

12.05.2016 20:37

Brøndby IF skulle i dag en tur til Kronjylland, hvor modstanderen hed Randers FC i Alka Superligaens 29. spillerunde. Kampstart var oprindeligt sat til kl. 18:00, men grundet forsinkelse på motorvejen ankom Brøndby-bussen først til Randers omkring kl. 17:40. Derfor måtte kampen udsættes til kl. 18:40. Begge hold havde chancer i kampen, men Brøndby IF var mest effektive, og de blågule kunne derfor med en 2-0-sejr tage tre point med hjem til Vestegnen.

Kampen startede stille og roligt, hvor begge hold ikke kom frem til nogle seriøse chancer. Vi skulle 15 minutter ind i kampen, da Randers fik kampens første chance. En lang bold overrumplede Brøndby-forsvaret, og Moussa Maazou kom igennem i dybden. Jesper Juelsgård fik dog presset Randers-angriberen, og Frederik Rønnow klarede skuddet over to omgange. Randers FC havde egentlig overtaget i den første halvdel af halvlegen, men efter 22 minutter fik Brøndby IF et gennembrud i højre side af banen. Rodolph Austin smækkede bolden indover, og ved en afretning endte den for fødderne af David Boysen, som skød de blågule i front 1-0.

Efter 27 minutter af første halvleg var Brøndby IF nødsaget til at foretage den første udskiftning. Johan Larsson måtte udgå efter et slag på hoften, og han blev erstattet af Svenn Crone. Randers FC fortsatte overtaget, men Brøndby IF stod solidt i forsvaret og holdt hjemmeholdet fra reelle chancer i åbent spil. Med små ti minutter tilbage af første halvleg havde Masango et nærgåede forsøg direkte på frispark, men Rønnow havde styr på skuddet og fik vippet det over mål. Da stadionuret rundede 41 minutter, spillede Randers sig frem til en stor chance. De kom igennem i deres højre side og fik lagt bolden indover. Kasper Fisker var tæt på, men han manglede en skostørrelse for at kunne sætte tåen på. Lige før pausen havde indskiftede Crone et farligt forsøg, men han måtte se sit skud blive reddet til hjørnespark. Dermed stod den 1-0 til Brøndby IF ved pausen.

Randers startede bedst efter pausen, men Brøndby IF var mest effektive. Boysen fik god tid ude på kanten, og herfra kunne han lægge et perfekt indlæg ind i panden på 19-årige Daniel Stückler, som fornemt headede sit første Alka Superliga-mål i kassen. Brøndby IF var derfor foran 2-0. Der skulle ikke få mange minutter, før Brøndby IF igen havde en chance. Riza Durmisi rykkede frem i banen uden at blive presset, og fra kanten af feltet forsøgte han sig, men hans skud var ved siden af mål. Kampen levede i den grad i denne periode af kampen, da Randers bare to minutter senere havde en chance i den anden ende. Et frispark fra venstre side landede hos en Randers-spiller, som skød snert forbi Brøndby-målet.

Midt i anden halvleg havde Randers-holdet endnu et farligt forsøg. Mikael Ishak blev spillet alene igennem, men Brøndby-forsvaret fik clearet bolden tæt under mål. Med 25 minutter igen af opgøret blev den unge målscorer Stückler skiftet ud, og Teemu Pukki blev sendt ind i stedet for. Cirka ti minutter senere blev Austin skiftet ud, og Johan Elmander kom ind til det sidste kvarter på den centrale midtbane. Hjemmeholdet lagde tryk på mod slutningen af kampen, men Brøndby-forsvaret afviste hver gang. Ligeledes var Brøndby-holdet klar på omstillinger, og med små fem minutter igen havde Boysen en stor chance på sådan en. Desværre var hans skud forbi mål. Der kom ikke flere mål i kampen, og Brøndby IF kunne derfor tage alle tre point med hjem til Vestegnen.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).