Boysen: Man skal derind, hvor det gør lidt ondt, for at score

12.05.2016 21:09

Brøndby IF kunne i dag hente tre point med hjem til Vestegnen, da Randers blev slået med 2-0. David Boysen var med i begge mål, da han scorede det første og lagde indlægget til det andet. Det var derfor en meget glad mand, vi fangede efter kampen, 

- Vi havde snakket om, at vi skulle gøre det samme uden bolden, som vi gjorde mod FC Nordsjælland. Vi havde også flere gode perioder på bolden, men vores organisation var virkelig stærk i dag. Vi stod rigtig godt, og det gjorde også, vi kunne få nogle gode omstillinger.

- Vi var effektive og løb de rigtige steder hen, og så havde vi den 'spirit' og gejst, vi havde snakket om hele ugen, som skulle fortsætte fra sidste kamp, sagde dagens mand i centrum, som også var glad for præstationen, der var medvirkende til den anden sejr i træk.

- Det er en super rar følelser her efter kampen, at vi henter den anden sejr i træk på baggrund af en rigtig stærk fight og holdpræstation. Mit mål er noget, jeg har taget med fra træningsbanen. Jeg har arbejdet på at komme ind i feltet og få den sidste skarphed, der gør, at jeg bliver mere målfarlig.

- Man skal derind, hvor det gør lidt ondt, for at score, og det kom jeg i dag. Det andet mål til Stückler er mere på intuition, hvor det handler om at slå et godt indlæg, og der rammer jeg den super godt. Stort tillykke til Daniel med hans første mål, sagde Boysen efter 2-0-sejren mod Randers FC.

LÆS OGSÅ:
- Fight og effektivitet sikrede 2-0-sejr i Randers

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).