Auri: Attituden gjorde udslaget

24.04.2016 21:21

En kamp præget af tidlig dramatik med et hurtigt AGF mål og rødt kort til Morten ’Duncan’ Rasmussen fra AGF endte med en fortjent 2-1-sejr til de blågule, hvor Wilczek blev dobbelt målscorer.

Cheftræner Auri Skarbalius var efter kampen tilfreds med at spillerne jagtede de tre point gennem hele kampen.

- Spillerne skal have ros for resultatet. Vi er inde i en periode med mange kampe og røg desværre ud af pokalen tidligere på ugen. I dag kommer vi så bagud efter kun tre minutter, så spillernes reaktion på det tidlige AGF-mål var tilfredsstillende at se. Spillerne blev ved med at tro på det og jagtede de tre point. Det var den attitude, der gjorde udslaget. 

- Jeg er også tilfreds med, at vi i dag får kreeret flere chancer, end vi har gjort i de seneste kampe. Det skal vi tage med os fremadrettet, men vi må også huske at hver kamp har sit eget liv.

- I dagens kamp mod AGF, vidste vi, at vi med to frontangribere kunne gøre ondt på dem. Derfor valgte vi at starte i et lidt anderledes system, end hvad vi ellers har gjort i sæsonen, så vi kunne spille mere direkte. Kamil og Pukki er begge frontangribere, der kan lide at løbe dybt og er gode til at tage imod og holde på bolden.

Næste kamp for de blågule er på udebane mod AaB. Kampen spilles søndag den 1. maj kl. 16.00. Kampen vises på Canal 9.

LÆS OGSÅ:
- 2-1-sejr mod AGF
- Pukki: Det var en vigtig sejr
- Wilczek: Glad for at hjælpe holdet
- Kahlenberg: Ros for at vise en god reaktion