Masterclass: Avancement i pokalen til U15, U14 og U13

14.04.2016 16:05

I tirsdags spillede U14-holdet fra Brøndby Masterclass sig videre til semifinalen i deres pokalturnering, da de slog BK Frem. Onsdag var det så U15- og U13-holdenes tur til at spille kvartfinaler, og begge hold spillede sig også videre til semifinalerne, da U15-holdet vandt mod HB Køge og U13-holdet sejrede mod Lyngby.

Revanche for U15 mod HB Køge
I weekenden tabte U15-drengene med 2-0 på udebane mod HB Køge, og de unge talenter tørstede derfor efter revanche, da de tog imod selv samme HB Køge-hold på hjemmebanen i Brøndby i pokalkvartfinalen. Brøndby-holdet spillede en langt bedre kamp end i weekenden, og de endte med at vinde kampen med to mål. Første mål blev sendt ind direkte på frispark af Mikkel Eslund. Andet mål blev scoret af U14-spilleren Frederik Valdbjørn på flot sammenspil efter et hjørnespark. Dermed er holdet videre til semifinalen i pokalturneringen.

Marco Grønholdt

Bænken: Marco Bramstorp, Frederik Valdbjørn (U14) og Giran Pyne-Cole (U14)

Storsejr til U14-holdet mod BK Frem
Efter et uafgjort resultat i weekenden var det nogle sultne drenge, der tirsdag eftermiddag skulle op imod BK Frem på udebane i pokalkvartfinalen. Holdet endte med at tage hjem med en sejr på 5-1, og de var derfor sikkert videre til semifinalerne. Holdet spillede aggressivt og leverede en solid præstation, hvor det endte med fire forskellige målscorere.

Frederik Schelbeck-Astrup

Bænken: Abdullah Iqbal, Calle Holluf og Aske Jensen.

Pokalsejr til U13-holdet mod Lyngby Boldklub 1921
Hjemme i Brøndby kunne U13-talenterne byde velkommen til Lyngby Boldklub 1921 i deres pokalkvartfinale. Hjemmeholdet endte med at vinde en sikker 3-0-sejr efter en god første halvleg, hvor holdet var foran 2-0 ved pausen. Altså var det tredje Brøndby-hold ud af tre mulige videre til pokalsemifinalerne.

U13: Brøndby IF - Lyngby Boldklub 1921
1-0 Marinus Larsen
2-0 Oliver Lippert
3-0 Simon T. Larsen