Agger og Kahlenberg: Vores fans er klasse

04.04.2016 09:05

Hverken Daniel Agger eller Thomas Kahlenberg var tilfredse efter gårsdagens indsats i 2-0-nederlaget til FC Midtjylland, men til gengæld havde de begge rosende ord til fansene for deres præstation på tribunen.

Agger var med fra start, og han fremhævede i tillæg til fansene også, at Mads Toppel gjorde et flot indtryk på målmandsposten.

- Det er frustrerende at tabe. Sådan har det altid været for mig. Vi må tage hatten af for vores fans, som gennem hele kampen ydede en kanon opbakning, selv om vi ikke spillede en god kamp. Jeg synes også, at Toppel spillede en rigtig god kamp, og han og fansene skal have en stor ros, sagde midterforsvaren til brondby.com.

Thomas Kahlenberg blev skiftet ind i pausen, og han spillede sin første halvleg i dette forår af Alka Superligaen. Brøndby IF's anfører var ligesom Agger ikke tilfreds med kampen, men var glad for at være tilbage.

- Vi ydede en skidt indsats, traf de forkerte beslutninger, og halsede i det hele taget bagefter. Efter 2-0-målet spillede vi med større risiko, og det gav dem nogle flere omstillinger, sagde Brøndby IF's nummer 7, der var okay tilfreds med sit indhop i kampen.

- Selv om jeg har været ude et stykke tid, synes jeg, at jeg kunne være helt fint med. Så det var rart at være tilbage igen, selv om det generelle indtryk ikke var godt nok. Vi ville gerne have givet de medrejsende fans mindst et point med hjem, for de var virkelig klasse.

Næste opgave for Agger, Kahlenberg og resten af Brøndby-holdet er på onsdag, hvor FC København venter i DBU Pokalens semifinaler.

LÆS OGSÅ:
- Albrechtsen: Skal cleare hovederne og se fremad
- Auri: Vi var bagud i tanke og handling