Albrechtsen: Skal cleare hovederne og se fremad

03.04.2016 20:44

Til dagens kamp mod FC Midtjylland var Martin Albrechtsen tilbage i startopstillingen, og han startede sammen med Daniel Agger i midterforsvaret. Det blev desværre til et nederlag, og Albrechtsen var en frustreret mand efter kampen.

- Det var selvfølgelig rart at være tilbage på banen igen, men det er skuffende, at vi taber kampen. Vi var presset i flere perioder af kampen, og det lykkedes ikke at få sat vores spil op. Ellers synes jeg faktisk, at vi fik afvist dem godt på dødboldene, hvor de normalt er stærke, også selv om de fik det ene mål ved indkast.

- Man skal være klar og villig til at dø for den her klub for at få det rigtige resultat. Vi manglede energi, og vi var ikke forudseende. Vi kom for sent ind i duellerne, og samtidig spillede FC Midtjylland en god kamp. Vi skal cleare hovederne og se fremad, for der kommer nogle spændende kampe, hvor vi skal være helt oppe på tæerne. Vi skal forsøge at bruge den frustration, vi har nu, som motivation til den næste kamp, sagde Albrechtsen efter kampen.

LÆS OGSÅ:
- 2-0-nederlag mod FC Midtjylland