23. MARTS 2016 kl. 16:00
Boysen og Juelsgård besøgte bosted for flygtninge

I efteråret samlede Brøndby IF under Projekt #EnNyStart ind til de flygtninge, som i slutningen af 2015 ankom til Greve Kommune, en af omegnskommunerne til Brøndby Kommune.

Brøndby IF stræber efter, at fællesskab skal være et begreb, der rækker langt ud over egen klub, og i forbindelse med modtagelsen af flygtningene på bostedrne i Greve, fik de uddelt det indsamlede tøj, legetøj, fodbolde og meget andet for at give flygtningene den bedst mulige start i Danmark.

Under projektet #EnNyStart hørte også en invitation til en fodboldkamp på Brøndby Stadion. Billetterne tog David Boysen og Jesper Juelsgård med og uddelte tidligere på ugen, hvor de fik et indblik i flygtningenes hverdag, og så blev det også til lidt leg med fodbolden.

Det blev en dag med store indtryk og en kæmpe gæstfrihed fra flygtningene, der viste sig at komme fra ikke kun Syrien, men også Eritrea, Afghanistan og andre nationer. Og de er alle sammen velkomne på Brøndby Stadion – en oplevelse, som de ser rigtig meget frem til. 

Se lidt billeder fra dagen herunder.

Læs også:
- Brøndby IF søsætter projekt til hjælp for flygtninge
- Tøj og udstyr på vej til flygtningene
- Brøndby IF giver flygtninge en ny start