Overblik: Ni Brøndby-spillere udtaget til landsholdstjeneste

21.03.2016 13:19

Den kommende tid står i landsholdenes tegn, og ni Brøndby-spillere kommer til at trække i deres respektive landsholdstrøjer. Her er et overblik over, hvilke spillere der er udtaget.

Agger, Durmisi og Rønnow
Siden den mislykkede EM-kvalifikation er der sket meget for det danske fodboldlandshold. Den største ændring er sket på trænersiden, hvor Danmark har fået ny landstræner. Valget er faldet på nordmanden Åge Hareide, som senest har stået i spidsen for Malmö FF, men tilbage i 2000-2002 var træner for Brøndby IF. Hareide har også i sin første landsholdstrup kigget Brøndby IF's vej, hvor Daniel Agger, Riza Durmisi og Frederik Rønnow er udtaget. Det er Rønnows første landsholdsudtagelse, og han kan dermed få debut på A-landsholdet.

På landsholdsmenuen står Island og Skotland i to venskabskampe. Kampen mod Island er på hjemmebane på MCH Arena i Herning, og den skal spilles torsdag den 24. marts kl. 20:00. Anden kamp mod Skotland skal spilles i Skotland på Hampden Park i Glasgow den 29. marts kl. 21:00. Kampene er Hareides første som landstræner i spidsen for Danmark, og han vil derfor muligvis teste hele truppen af. Alle tre Brøndby-drenge kan dermed være i spil til at få nogle landskampsminutter i benene.

Austin og Pukki
Rodolph Austin er kommet sig oven på den skade, han pådrog sig i forårets første kamp mod Hobro IK, men på baggrund af nylige skadesforløb, tager Austin ikke med resten af "The Reggae Boyz", når det jamaicanske landshold skal spille VM-kvalifikationskampe mod Costa Rica. 

Teemu Pukki skal sammen med det finske landshold spille to testkampe mod Polen og Norge. Begge kampe vil være på udebane, og første kamp mod Polen skal spilles lørdag den 26. marts, mens anden kamp mod Norge bliver afviklet tirsdag den 29. marts.

Holst, Nørgaard og Hjulsager
Ligesom på A-landsholdet er Brøndby IF også repræsenteret med tre mand på det danske U21-landsholdet. Trioen bestående af Frederik Holst, Christian Nørgaard og Andrew Hjulsager skal sammen med resten af holdet spille to vigtige EM-kvalifikationskampe mod Luxemburg og Armenien. 

Første kamp er på udebane mod Luxemburg på Stade Municipal de Differdange, og kampen bliver spillet den 25. marts. Fire dage senere er modstanderen Armenien, og kampen bliver spillet i Armenien på FFA Academy Stadium Yerevan.

Lebogang Phiri
Phiri rejser sammen med resten af Sydafrikas U23-hold til Alagoas i Brasilien for at spille en testkamp mod Brasilien. Kampen bliver spillet den 27. marts på Rei Pele Stadium i Maceio.

brondby.com følger selvfølgelig op på alle kampene for at berette om, hvordan det er gået for alle Brøndby-landsholdspillerne.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).