Rønnow: Har altid drømt om landsholdet

09.03.2016 14:42

- Det er jo super fedt, og jeg er helt vildt stolt over at få lov til at være med A-landsholdet.

- Glæden går gennem hele kroppen på én. Det er jo dét, man altid har drømt om, og som også har været mit mål siden skiftet til Brøndby. Det er så kommet lidt før, end jeg turde at håbe på. 

Ordene kommer med et stort smil fra Brøndby-keeperen Frederik Rønnow, da brondby.com beder ham sætte lidt ord på sin første udtagelse til A-landsholdet.

- Jeg fik beskeden, efter jeg kom ind fra træning.  Jeg fik at vide af Hoffmann (målmandstræner i Brøndby IF, red.) under træningen, at muligheden var der, og at der var sluppet noget ud omkring det, men jeg turde ikke tro på det, før jeg fik det bekræftet, fortæller Rønnow.

LÆS OGSÅ: Landsholdet vil bruge Brøndby-analytiker

Brøndby IF’s nummer et har præsteret på højt niveau i denne sæson og er den målmand i Alka Superligaen, der har flest cleen sheats i sæsonen, og han er klar til at tage skridtet op til A-landsholdet.

- Det er et miljø, hvor de allerbedste spillere i Danmark er samlet, så der er sindssyg høj kvalitet. Jeg glæder mig til at komme med og suge til mig. Jeg skal vise, hvad jeg står for, og første skridt er at blive udtaget. Det næste er at bide sig fast, men jeg tager en ting ad gangen og glæder mig bare over, at jeg er blevet udtaget.

Daniel Agger og Riza Durmisi er også blevet udtaget til det danske A-landshold, som møder Island på hjemmebane den 24. marts og Skotland på udebane den 29. marts - begge er venskabskampe.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).