Pukki: Vi var aggressive og pressede fremad

28.02.2016 21:04

I forårspremieren mod Hobro IK endte det med en 1-0-sejr på mål af Kamil Wilczek. Angrebsmakkeren Teemu Pukki udtrykte glæde over sejren, da brondby.com fangede ham i omklædningsrummet.

- Jeg står med en god følelse. Vi fik tre vigtige point i dag, og det var målet med kampen. Det er en god start, og det er vi tilfredse med, sagde Brøndby IF's nummer 9, som også synes, at presspillet lykkedes godt i dagens kamp.

- Jeg synes, at vi viser, at vi er et godt hold, og at vi kan spille god fodbold. Og vi var væsentlig bedre end Hobro i dag. Vi var aggressive og pressede fremad, hvilket er en del af forklaringen på, at vi lykkedes med at skabe chancer i dag, lød det fra Pukki, som selv havde et nærgående forsøg og i tillæg kunne se David Boysen ramme stolpen.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).

Wilczek fik dog nettet til at blafre, og Pukki var glad for at se sin angrebsmakker score.

- Vores samarbejde bliver bedre dag for dag. Kamil scorede i dag, hvilket var en god debut. Det er altid vigtigt for en angriber at score mål, og samtidig var det rigtig godt for holdet, at han fik scoret sit første mål, fortalte Brøndby-angriberen efter 1-0-sejren mod Hobro IK.  

LÆS OGSÅ:
Foråret blev åbnet med en 1-0-sejr over Hobro IK
Se alle kampfakta fra kampen her