Foråret blev åbnet med en 1-0-sejr over Hobro IK

28.02.2016 20:04

Brøndby IF åbnede forårssæsonen med et opgør på Brøndby Stadion mod Hobro IK. Kampen endte med en 1-0-sejr på mål af debutanten Kamil Wilczek.

De blågule var angrebslystne fra første fløjt, mens Hobro IK stod lavt på banen og lurede på kontrastød. Efter 20 minutters spil hamrede David Boysen bolden på stolpen efter forarbejde af Teemu Pukki, og få minutter senere var den finske angriber selv i afslutterens rolle med et hårdt skud, der gik snert forbi. De blågule dominerede halvlegen ud og havde flere gode muligheder, men uden at få sat bolden i kassen. Dermed gik holdene til pause med 0-0 på måltavlen.

Brøndby IF skulle imidlertid kun bruge to minutter til at få bolden i kassen i anden halvleg. Christian Nørgaard dukkede op på bagerste stolpe og dirigerede et Larsson-indlæg i kassen, men dommeren annullerede målet til stor undren for både de blågule spillere og de fremmødte på tribuerne. I det 66. minut blafrede netmaskerne igen, og denne gang kunne Brøndby-spillerne juble over 1-0-føringen. Debutanten Kamil Wilczek stod godt placeret i feltet og kunne let prikke returbolden i nettet efter en afslutning fra Nørgaard.

Et kvarter før tid kunne Johan Elmander have gjort det til 2-0, da han helt fri foran mål fik sendt bolden på den forkerte side af stolpen og dermed til målspark. Mod slutningen af kampen var Brøndby IF tættere på at komme på 2-0 end Hobro IK var på at udligne. Bolden kom dog ikke mere i kassen, og Wilczek endte dermed som matchvinder med sit debutmål i Brøndby-trøjen.

Se alle kampfakta fra kampen ved at trykke her.