12. FEBRUAR 2016 kl. 09:00
Dario Dumic skifter permanent til NEC Nijmegen

Den 24-årige forsvarsspiller Dario Dumic, der i foråret spiller for hollandske NEC Nijmegen på en lejeaftale, skifter til sommer lejeaftalen ud med en permanent kontrakt. Den løber tre år frem.

- Det er dejligt for Dario, at forårets lejeophold i Nijmegen til sommer vil blive skiftet ud med en permanent aftale med det hollandske mandskab. Dario nåede at spille i Brøndby IF i fem år og har bidraget til klubben på mange måder. Da han i vinterpausen ytrede ønske om at prøve sig af i NEC Nijmegen, tog vi en god snak om det, og lod ham forfølge chancen for at prøve kræfter med udlandet igen, samtidig med at vi følte os godt kompenseret med en fornuftig lejeaftale, siger sportsdirektør Troels Bech.

Se også: Glade spillere - et godt udbytte af træningslejren

- Alle i Brøndby IF ønsker Dario det bedste i hans nye klub og håber, at den gode start, han har fået, bliver til en varig succes, lyder det videre fra Troels Bech.

Dario Dumic nåede at spille 107 kampe for Brøndby IF, efter han kom til klubben fra den engelske klub Norwich som 17-årig i 2010.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).