29. JANUAR 2016 kl. 12:00
Udskiftning i den blågule offensiv

Brøndby IF siger farvel til Ronnie Schwartz og byder samtidig velkommen til den unge angriber Daniel Stückler, som nu bliver en permanent del af Superliga-truppen.

Den 1-årige lejekontrakt med Ronnie Schwartz er efter gensidig aftale blevet ophævet, og den 26-årige angriber skal i stedet tørne ud for Esbjerg fB i foråret, hvor han bliver tilknyttet på en lejekontrakt frem til sommeren. Da man samtidig har set store fremskridt i Daniel Stückler, senest med fire mål for U-19 landsholdet, har man fra den sportslige ledelse valgt at gøre angrebstalentet til en permanent del af Superliga-truppen.

Sportsdirektør Troels Bech udtaler:

- Ronnie fik scoret nogle gode mål for os, men selv om både vi og Ronnie gerne ville have set lidt flere mål, så har det ikke været tungen på vægtskålen. Da vi nu har fået tilgang af Wilczek i angrebet, ville vejen til start-11'eren i foråret måske være lidt længere for Ronnie, end den var i efteråret, og med en 1-årig lejekontrakt er det vigtigt for Ronnie at spille fodbold hver weekend og vise sine evner frem. Han ønskede derfor at prøve lykken af i Esbjerg, og det kan vi på et helt menneskeligt plan godt forstå, da han har en karriere at tænke på, og vi ønsker Ronnie held og lykke i det vestjyske.

- Samtidig har vi været yderst tilfredse med Daniel Stücklers udvikling som angriber og den indsats, han har lagt for dagen i efterårets træninger. Daniel kom til klubben for to år siden som 16-årig med et stort potentiale, og det har vores trænere i Masterclass nu fået løftet i sådan en grad, at vi gerne vil give Daniels udvikling endnu et nøk opad. Derfor indlemmer vi ham nu fuldt ud i Superliga-truppen som en del af vores offensiv, og så er det op til både Daniel og trænerteamet i Superliga-truppen at knokle benhårdt på og se, hvor langt talentet rækker.

Den 18-årige angriber har allerede haft mange træninger med Superliga-truppen og glæder sig nu over at blive en fast del af Superliga-holdet. 

Daniel Stückler fortæller:

- Jeg har arbejdet hårdt for at komme så langt, men jeg ved også, at næste skridt bliver endnu større end noget skridt, jeg har taget før. Konkurrencen i Brøndby IF er stor, men jeg glæder mig til at give den fuld gas til hver træning hver dag og ikke bare lære, men også konkurrere med de andre spillere. Jeg vil vinde for enhver pris, men nu handler det først og fremmest om at fortsætte min udvikling og holde snuden i sporet og så slå til, når jeg får muligheden.

Daniel Stückler rejser fredag sammen med resten af Superliga-truppen på træningslejr, hvor de blågule blandt andet skal møde Zenit og Lokomotiv Moskva i træningsturneringen Atlantic Cup.