Fire Stückler-mål i dansk storsejr

25.01.2016 10:55

Fire mål i første halvleg. Det var, hvad det unge Brøndby-talent Daniel Stückler præsterede lørdag eftermiddag, da han med resten af U19-landsholdet slog FC Tobol fra Kasakhstan med 6-0. Inden dommeren havde fløjtet til pause, var angrebstalentet, der også var anfører, således noteret for fire scoringer i træningskampen, som de danske talenter dominerede fra start til slut.

Se også: Stückler på måltavlen i dansk U19-remis.

De danske talenter kan nu rejse hjem fra træningslejren med en uafgjort og en sejr i bagagen. Daniel Stückler tegnede sig for fem ud danskernes otte mål på turen.

Husk at følge Brøndby IF på Facebook.

Næste opgave for U19-landsholdet venter den 2. marts, når Danmark møder Belgien i en venskabskamp.

Du kan se alle fire Stückler-mål i videoen nedenfor eller på Landsholdsfodbold, herreungdom på Facebook