Nilsson: Brøndby IF er det rigtige for mig

22.01.2016 20:19

18 år og den mest eftertragtede spiller i den bedste svenske række i sidste sæson. Det var virkeligheden for Gustaf Nilsson efter hans præstationer for Falkenbergs FF. Han valgte dog de svenske storklubber fra, da han skulle beslutte sig for, hvor det næste skridt i en lovende karriere skulle føre ham hen - og det blev til en tur over Øresund, hvor han fra sommer skal spille for Brøndby IF i de kommende fire år.

- Jeg har kun hørt godt om Brøndby IF. Det føles som det rigtige skridt for mig at komme til Danmark og spille her. Det bliver godt for min udvikling, lyder det fra en glad Gustaf Nilsson.

Du kan følge Brøndby IF på InstagramTwitter og Youtube

En af de ting, han glæder sig rigtig meget til, er mødet med de trofaste fans.

- Det er en stor klub med mange fans og en fantastisk atmosfære på stadion. Jeg ser virkelig frem til at spille for dem, siger Gustaf Nilsson til brondby.com og svarer som en rigtig angriber, da han bliver spurgt, hvad han ser som sin egen største styrke.

- At score mål. Jeg kan godt lide at være inde i feltet og komme til en masse afslutninger. 

Husk at følge Brøndby IF på Facebook - find os på facebook.com/brondby

Det betyder dog ikke, at Gustaf Nilsson er en stationær angriber, der bare står og venter på at blive serviceret af sine holdkammerater.

- Jeg er ikke bange for at arbejde hårdt. Det skal man også for at komme på holdet i Falkenberg, så jeg kommer til at knokle både til træning og i kamp, understreger angriberen, der glæder sig at komme til Brøndby IF til sommer, men også ser frem til at få afsluttet tingene på bedste måde i Falkenberg.

- Det bliver godt at få gjort skolen færdig, men jeg ser også frem til mit sidste halve år i Falkenbergs FF. Forhåbentlig med en masse kampe i Allsvenskan. Det bliver en god måde at få sagt ordentligt farvel på.

Se også: Brøndby henter polsk angriber