11. JANUAR 2016 kl. 11:00
Rashani udlejes til Rosenborg

Brøndby IF’s norske kantspiller, Elbasan Rashani, skifter med øjeblikkelig virkning til norske Rosenborg på en etårig lejeaftale med en option for køb indskrevet i aftalen. Rashani kom til Brøndby IF i sommeren 2014 fra netop den norske liga, hvor han dengang skiftede fra Odd.

Sportsdirektør Troels Bech udtaler:

- Elba er på sine bedste dage en fantastisk tekniker, men han er stadig ung og skal løfte sit niveau endnu højere. For at give Elba de bedste muligheder for at udvikle sit spil har vi konkluderet, at en lejeaftale med Rosenborg vil give ham de bedste forudsætninger fremadrettet, da vi ikke kan give nogle garantier for en startplads. Vi vil følge Elbas udvikling i Rosenborg tæt i det næste år, og så vil vi til den tid vurdere, hvad den bedste løsning er.

Elba Rashani har i sin tid hos Brøndby IF spillet 36 kampe og scoret 7 mål for de blågule. Han har pt. 2 ½ år tilbage af sin kontrakt.