Zohore: Vi er stærke på hjemmebane

27.04.2014 14:46

Når FC Vestsjælland om få timer gæster Brøndby Stadion, skal det Slagelse-baserede hold ikke forberede sig på Brøndby IF’s normale spydspids, Simon Makienok, da han er ude med karantæne. De skal måske til gengæld forberede sig på Kenneth Zohore, der kan få chancen fra start.

Han spår en hård dyst mod en modstander, der formodentlig kommer til at stille sig dybt på egen banehalvdel. Det bliver ingen nem opgave, men Zohore håber, at holdet med hjemmepublikummet i ryggen kan skabe et godt resultat.  

- Jeg tror, at det bliver en svær kamp, hvor Vestsjælland kommer til at stå helt nede bagi. De er et kompakt hold, som at svære at åbne, så det bliver bestemt ikke nogen walkover, siger Zohore, der tidligere har prøvet kræfter med FC Vestsjællands gode organisation.   

- Sidst vi spillede mod dem på deres hjemmebane, havde jeg ikke en god kamp. De stod rigtig godt på banen og gjorde, at jeg ikke rørte bolden så meget. Men nu møder vi dem her på Brøndby Stadion, og der bliver det en anden kamp. Vi har bolden mere på hjemmebane og spiller også bedre, synes jeg. Og med vores fans i ryggen, som forhåbentlig kan skræmme dem lidt, så tror jeg på et godt resultat.

Formen er, hvor den skal være

Får Kenneth Zohore chancen fra start, vil han hjælpe holdet med at dirke FC Vestsjællands forsvar op. Hans form er på plads, og han er derfor klar til at tage de løb, der skal til. 

- Jeg håber selv på, at jeg kan bidrage med at få dem ud af balance. Det er vigtigt mod et hold som Vestsjælland, at man tager nogle løb, der distraherer dem og får dem åbnet lidt op. Og så vil jeg selvfølgelig også gerne være med i de afgørende situationer i feltet, lyder det fra Zohore, der føler sig i god form.  

- Min fysiske form er, hvor den skal være. Jeg har manglet lidt i det spillemæssige, fordi jeg ikke har spillet så meget på det seneste, men det bliver ikke et problem i dag. Så jeg er klar, hvis jeg får chancen.