7. OKTOBER 2013 kl. 13:03
Brøndby IF henter Khalid Boulahrouz

Brøndby IF og Khalid Boulahrouz, af medierne også kaldet Kannibalen, er blevet enige om en aftale, der løber sæsonen ud. Bliver det et lykkeligt ægteskab, er begge parter åbne for at diskutere en forlængelse af samarbejdet.

Den 31-årige hollænder, Khalid Boulahrouz, har spillet i en række store klubber i Europa samt på det hollandske landshold, så det er en stærk og toperfaren forsvarsspiller, der nu rammer Vestegnen og den danske Superliga.

Et forbillede for de unge

Sportschef Per Rud udtaler:

- Med Khalid Boulahrouz får vi en spiller, der løfter kvaliteten i truppen. Han bliver en gevinst spillemæssigt. Kontrakten med Khalid Boulahrouz betyder også, at konkurrencen i truppen bliver skærpet yderligere. Han vil stimulere træningsmiljøet og være et forbillede for mange af vores unge talenter, som får en rutineret spiller, som de kan lære af og læne sig opad.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes os at overbevise en spiller som Khalid Boulahrouz om, at han skal spille for os. Vi har ledt efter kulturbærere, der kan understøtte strategien om at satse på de unge talenter og samtidig løfte vores niveau rent sportsligt. Det er Thomas Kahlenberg også et godt eksempel på.

- Vi har gennem forhandlingerne og en lang dialog med Khalid fået et klart indtryk af en sulten og ærgerrig spiller, der evner og har lyst til at indtage rollen som mentor for vores mange unge talenter. Med tilgangen af Boulahrouz har vi nu en sund og homogen trup, der rammer den rette balance mellem talent og rutine.

Khalid Boulahrouz var mandag formiddag forbi Brøndby Stadion for at gennemgå et lægetjek og hilse på de nye kolleger i truppen. Hollænderen træner første gang med Brøndby-truppen onsdag kl. 10:30.

KB

Khalid Boulahrouz er blevet tildelt trøje nummer 3 i Brøndby IF.